OMILJENE STARKE

Uvijek su in: Kultne tenisice obožava i lijepa Emily Ratajkowski

26.07.2024 u 11:32

  • +4

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Atraktivnu Emily Ratajkowski pratili su mnogi pogledi dok se u ležernom izdanju šetala njujorškim ulicama sa svojim ljubimcem, psom Colombom

Premda je na crvenom tepihu viđamo u glamuroznim izdanjima koja ostavljaju bez daha, Emily odlično pristaju i ležernije kombinacije.

Ponovno je 33-godišnjakinja bila u središtu pozornosti u crnom bralette topu, koji je otkrio njezine nevjerojatne trbušne mišiće, a spojila ga s kargo hlačama i oversized raskopčanom bijelom košuljom.

Ljepotica, koja se proslavila i svojom linijom bikinija, ovaj look bez greške upotpunila je sunčanim naočalama i kultnim tenisicama koje fashionistice obožavaju iz sezone u sezonu.

  • +29
Chuck Taylor All Star II Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ je dakako o legendarnim starkama, prepoznatljivim tenisicama koje su uvijek vrlo visoko na ljestvicama najpopularnijih modela.

Emily se odlučila za visoke starke u bijeloj boji, a one se sjajno sljubljuju i s haljinama, suknjama, traperom, hlačicama...

Usprkos brojnim trendovima, model Chuck Taylor All Star još uvijek je aktualan na modnoj sceni te svakom looku daje šarmantnu vibru buntovništva. Pojavio se prije više od 100 godina, a i dalje je jedan od onih modnih klasika koji nikad neće biti out te ga rado nose i Blake Lively, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Lucy Hale...

Prvi model ovih kultnih tenisica datira iz 1917. godine, a 20-ih godina prošlog stoljeća počeo je stjecati popularnost izvan sportskih okvira, zahvaljujući Charlesu H. Chucku Tayloru. Od 1932. godine nosi njegovo ime, a ono se nalazi na legendarnoj okrugloj oznaci uz gležanj.