vječni minimalizam

Stajling za čistu peticu: Jelena Đoković u Parizu zablistala u najljepšoj maloj haljini

26.07.2024 u 10:22

Bionic
Reading

U kratkoj bijeloj haljini Jelena Đoković bila je oličenje luksuznog minimalizma, a njezin dolazak, u pratnji supruga Novaka Đokovića, izazvao je veliku pažnju na događaju 'Uvod u Olimpijske igre 2024.' u Parizu

Louis Vuitton bio je domaćin uvodne zabave uoči ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Na zabavi pod nazivom 'Uvod u Olimpijske igre 2024.' slavne osobe iz raznih područja družile su sa sportašima. Među okupljenima bila je i glumica Zendaya koja se podružila i s bračnim parom Đoković je bila jedna od mnogih i našla se u improviziranom razgovoru s obitelji Đoković, a Novak je glumici dao dati kompliment za njezinu ulogu u filmu 'Challengers'.

A jedan od najboljih tenisača polako se priprema za početak turnira na Olimpijskim igrama. Naime, očekuje ga meč protiv australskog tenisača Matthew Ebdena. Na stadion Philippe-Chatrier izlazi u subotu, do tada ima vremena uživati u glamuru Pariza.

  • +4
Jelena i Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Događaj 'Uvod u Olimpijske igre 2024'. u Fondaciji Louis Vuitton u Parizu okupio je veliki broj sportaša, glumaca, glazbenika i modela, a Jelena Đoković je blistala u bijelom izdanju. Supruga Novaka Đokovića inače je poznata po klasičnom modnom izričaju te minimalističkim i luksuznim komadima. A svom uvijek efektnom stilu Jelena je bila vjerna i ovaj put. Odjenula je kratku bijelu haljinu. Model jednostavnog A-kroja i kratkih rukava u prvi plan je stavio njezine vitke noge. A efekt beskrajno dugih nogu postigla je s bezvremenskim sandalama s tankim remenčićima i visokom potpeticom. Jednostavnu, a efektnu haljinu pronašla je na policama Christiana Diora, što su otrkila decentna slova CD i logo pčele.

u parizu

Neka igre počnu: Pogledajte tko je imao najljepšu haljinu na zabavi uoči otvaranja Olimpijskih igara

Pogledaj galeriju

Riječ je haljini koja je istovremeno moderna i bezvremenska. Izrađena od lagane bijele vune i svile, ravna silueta je poboljšana kratkim rukavima i okruglim dekolteom koji naglašava aerodinamičnu estetiku. A kako je navedeno na Diorovoj stranici, haljinu je moguće stilizirati s bilo kojim komadom iz ormara za elegantan i moderan izgled. Haljina dolazi u crnoj i boji fuksije, a za nju je potrebno izdvojiti 2420 eura.

Srpski tenisač stigao je odjeven u bijelu košulju i elegantno plavo odijelo, te se modno uskladio sa suprugom. Poznati par privukao je veliku pažnju i njihov dolazak na crveni tepih nije mogao proći nezamijećeno.