s potpisom hermesa

I ona ih ima u ormaru: Ove kultne natikače razgrabe se svake godine, a Jelena Đoković nosi verziju s potpeticom

19.06.2024 u 12:11

Bionic
Reading

Legendarni australski glazbenik Nick Cave održao je koncert u Beogradu u sklopu Belgrade River Festa, a to je slavnom paru Jeleni i Novaku Đokoviću bio savršen razlog za izlazak. Za tu prigodu lijepa Jelena posegnula je za modnim minimalizmom i bezvremenskim komadima uključujući kultne natikače koje nikada ne izlaze iz mode

On odjeven u ležernu kombinaciju traperica, traper-košulje, bijele majice i tenisica u bijeloj boji, a ona savršeno i nenametljivo elegantna u maloj crnoj haljini s twistom. Bračni par Đoković nije propustio koncert Nicka Cavea na Belgrade River Festu i sasvim očekivano, privukao pažnju.

Jelena se za ovu prigodu odlučila za suptilno elegantno izdanje. Midaksi uska crna haljina savršeno jje naglasila njezinu figuru, a jednostavan kroj malo je podigao prorez iznad dekoltea te spuštena ramena, detalj koji obilježava najtraženije haljine ove sezone.

  • +4
Novak i Jelena Đoković Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Jednostavan, ali ništa manje efektan stajling zaokružila je bež torbicom dizajnerskog potpisa modne kuće Saint Laurent. A svu pažnju ukrale su hit natikače. Naime, klasičnoj i lako nosivoj kombinaciji koja nikad ne izlazi iz mode Jelena je dodala jednako klasične natikače, ultimativni model koji se vraća svakog ljeta i predstavlja veliki predmet žudnje brojnih zaljubljenica u modu i brezvremensku klasiku.

Naime, Jelena je nosila prepoznatljive natikače modne kuće Hermes. A premda bi se mnogi omdha zakleli da je riječ o obožavanom modelu Oran, Jelena je zapravo nosila Hermesove natikače naziva Oasis.

Riječ je o modelu izrađenom od kože koji ima sva poželjna obilježja Oran natikača koje s razlogom nose tituli najpopularnijih natikača na svijetu, ali ova verzija dolazi s damskom potpeticom od pet centimetara.

Predstavljene 2018. godine u klasičnom spektru boja, modeli Oran natikača u smeđoj i crnoj boji čak su šest puta vraćani u ponudu zbog ogromne potražnje u prvoj godini lansiranja, a njihov kreator sada ih nudi u širokoj paleti boja, pogotovo u toplijim sezonama kada dizajnerski brend izbaci na desetke novih nijansa. Bez obzira na trendove, već dugi niz godina, najpopularniji je model u boji konjaka, a prodaju se po cijeni od 760 dolara. Oasis model prodaje se pak po nešto višoj cijeni te koštaju 830 eura i predstavljaju sjajna spoj udobnosti i ležernosti Orana s dodatkom chic elegancije

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević