EMILY RATAJKOWSKI

Za borbu s vrućinama: Zanosna brineta pronašla je dobitnu kombinaciju u Mangu

18.07.2024 u 09:27

  • +4

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: ERIC KOWALSKY / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U svijetu slavnih trendseterica španjolski Mango posljednjih sezona pokazao se omiljenim high street brendom

Na jednak način kao što je uspio impresionirati obične smrtnice, španjolskom Mangu isto je pošlo za rukom kada je riječ o poznatim damama današnjice.

Slavne trendseterice poput Kendall Jenner, Irine Shayk i Kaie Gerber samo su neka od poznatih imena koja u svojim stajlinzima vješto ističu komade s potpisom ovog pristupačnog brenda, pa tako i zanosna Emily Ratajkowski.

Ova neprikosnovena kraljica bikinija redovito privlači pozornost svojim casual stajlinzima na ulicama New Yorka, a s nesnosnim vrućinama odlučila se boriti u bazičnim komadima s potpisom Manga.

High street komadima protiv vrućine

S dlakavim ljubimcem Colombom, 33- godišnja brineta osvanula je u vrlo jednostavnom izdanju koji se sastojao od bijele košulje s blago prozirnim prugama, minijaturnih hlačica od pletiva i bijelog crop topa bez rukava - nezaobilaznog komada u ormaru koji se može upariti s bilo kojim drugim ljetnim komadom.

Ove bazične komade, kao što je često slučaj, Emily Ratajkowski pronašla je u Mangu, a zajedno čine ležernu kombinaciju, idealnu za suočavanje s paklenim vrućinama.

Za razliku od bijelog topa i prugaste košulje, koje je prilično lako nositi, kratke hlače od mikropletenih vlakana na prvi se pogled mogu učiniti zahtjevnim za nošenje.

Za dobitne rezultate kombinirajte ih s dobrim bazičnim komadima poput Emily ili s odgovarajućim gornjim dijelom opremljenim tankim šalom, kako predlaže španjolski Mango.