DETALJ KOJI OSVAJA

Ova laskava haljina u trenu 'briše' trbuh, a košta manje od 23 eura

26.06.2024 u 12:56

  • +3

Laskava haljina iz Manga

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Mango promo, canva

Bionic
Reading

Po cijeni od vrlo pristupačnih 22,99 eura, Mango nam donosi haljinu koja ima sve potrebno da postane jedan od najtraženijih ljetnih komada

Ne postoji bolji trik za prikrivanje 'viška' na području oko trbuha od jednostavnog čvora, koji u trenu vizualno stanjuje struk i izdužuje siluetu, a elegantne haljine s ovim dizajnerskom trikom u trenu postaju veliki hit.

Među haljinama u ovom stilu najslavnija je ona Victorije Beckham, s niskim čvorom spuštenim do zdjelice, kojim se postiže nevjerojatno laskava linija. No, činjenica jest da si taj model mogu priuštiti samo oni s vrlo dubokim džepovima, pa ako ste u potrazi za nečim pristupačnijim, divan model pronaći ćete u Mangu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Popularna high street trgovina u ponudu je uvrstila prekrasnu haljinu, koja osvaja chic dizajnom i čudesnom sposobnosti kreiranja posve vitke siluete.

Riječ je o modelu od iznimno udobnog i prozračnog pamuka, s okomitim čvorom po sredini trbuha, midi kroja i širih naramenica. Dolazi u krem nijansi i sivoj boji te po pristupačnoj cijeni od 22,99 eura.

S obzirom na njen otmjeni kroj, chic dizajn i elegantnu boju, ovu haljinu bez greške možete nositi na doslovno sve prigode - od ureda preko ležernih šetnji gradom ili plažom do odlaska na ljetne svečanosti poput glamuroznih večera i vjenčanja.

Uz to je i iznimno svestrana pa odlično pristaje i svim modelima cipela i sandala - ako želite posve chic stajling kombinirajte je s espadrilama, a za izdanje koje je oličenje glamura nosite je na popularne slingback modele s udobnom kitten petom ili na uvijek privlačne stilettice.

sve osim nogometa

Učitavanje...