PRAKTIČNE I LIJEPE

Dosta vam je haljina i suknji? Ove chic bermude idealna su opcija za ljetne vrućine

20.06.2024 u 10:43

Bionic
Reading

Ljeti su najpopularniji komadi zasigurno haljine, suknje, kratke hlače ili udobni 'palazzo' modeli načinjeni od lepršavih i prozračnih tkanina, u kojima se visoke temperature lakše podnose

Ovoj su se vječnoj modnoj ekipi sad pridružile i bermude te su sve popularnije ove sezone.

Dulji od kratkih hlača, a kraći od 'caprica', ovaj pomalo zapostavljeni odjevni predmet bilježi sve veće zanimanje.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Praktične, udobne i ženstvene, puno su puta bermude pokazale svoje svestrano lice jer se mogu nositi na bezbroj načina.

Julia Roberts nosila ih je uklopljene u netipičan poslovni stajling, i to s potpisom Guccija, a vidjeli smo ih i na Emily Ratajkowski, Raquel Mauri, Gigi Hadid...

Pa ako dosad niste razmišljali o bermudama, nećete pogriješiti ako ih uklopite u svoje ljetne stajlinge jer izgledaju fantastično i u kombinaciji s crop topovima, T-shirtom, košuljama... Pronašli smo i vrlo povoljnu opciju s potpisom svima pristupačnog brenda Stradivarius, također člana velike obitelji Inditexa, u čijem je sastavu i omiljena Zara.

  • +5
Emily Ratajkowski u sportskim bermudama Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bijele bermude načinjene od udobnog lana veliki su hit među zaljubljenicama u modu, a osvajaju ne samo dizajnom, već i svojom cijenom od samo 22,99 eura!

Odlikuju ih i visok struk, prednji nabori, laskav kroj i dužina do koljena, što ih čini idealnima za sve one koji zaziru od primjerice popularnih kratkih hlača.

Kako ih nositi? Mogućnosti su doista bezbrojne pa ih slobodno kombinirajte s lanenim košuljama, majicama, topovima, ali i odgovarajućim lanenim sakoima kako biste postigli total look. Mogućnosti su doista beskrajne, a uzimajući u obzir to koliko su divne i udobne za nošenje, ove bermude neće još dugo biti dostupne, stoga požurite da ne biste kasnije žalili.