stilski besprijekorno

U bijelom od glave do pete: Céline Dion u velikom stilu vratila se na crveni tepih

19.06.2024 u 11:25

Bionic
Reading

Céline Dion vratila se na crveni tepih, a to je učinila u velikom stilu, odjevena u bijelo od glave do pete. A njezin besprijekoran nastao je u suradnji sa slavnim stilistom Lawom Roachom koji je na kratko prekinuo mirovinu kako bi stilizirao look kanadske pjevačice

Céline Dion konačno se vratila na crveni tepih, a taj modni trenutak poprimio je puno veće značenje od tek dobrog stila. Njezin dugoočekivani povratak stigao odvio se u ponedjeljak navečer, u znak proslave njezinog dugo očekivanog dokumentarca 'I Am: Céline Dion'.

Célinein dolazak u New York označava njezino prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako joj je 2022. godine dijagnosticiran sindrom ukočene osobe (SPS)—rijetko neurološko stanje koje uzrokuje bolne grčeve mišića i ukočenost. Nakon nekoliko godina života daleko od svjetla reflektora, Céline je dominirala crvenim tepihom u sjajnoj, potpuno bijeloj odjeći.

  • +2
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Dave Allocca/StarPix/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na njujorškoj premijeri filma u Alice Tully Hallu nagrađivana pjevačica odabrala je bluzu krem ​​boje dugih rukava s labavo vezanom mašnom na dekolteu. A svilenkastu košulju je zataknula u odgovarajuću bijelu suknju koje je nježno padala sve do poda.

Célinein stajling bio je oličenje čistog minimalizma. Uz pomoć slavnog stilista Lawa Roacha, pjevačica hit pjesme 'My Heart Will Go On' suptilno je dopunila svoj izgled tankim remenom ukrašenim kristalima u struku, hrpom bisernih i srebrnih narukvica i bisernim naušnicama s nitnama.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju

Na premijeri dokumentarca na Manhattanu prisustvovale su brojne zvijezde od Gayle King do Laverne Cox prisustvovale su, a Céline je bila u pratnji svog 23-godišnjeg sina, Renéa-Charlesa Angelil,a koji je bio odjeven u klasični crni smoking.

Inače, otkako joj je 2022 dijagnosticiran SPS, pjevačice klonila od očiju javnosti, no nedavno je odabrala svog dugogodišnjeg prijatelja i 'arhitekta imidža' Lawa Roacha - koji se službeno povukao iz odijevanja slavnih klijenata na crvenom tepihu, s iznimkom Zendayinih stajlinga. On joj je uskočio u pomoć za nekoliko posebnih pojavljivanja. Samo u 2024., Roach je stilizirao kanadsku pjevačicu za rijetka javna pojavljivanja, uključujući dodjelu Grammyja 2024., gdje je nosila lepršavu bijelu couture haljinu iz Valentina i upečatljiv kaput boje bundeve.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević