Sienna miller

Pun pogodak: Kraljica boho chica za primanje kod kralja pokazala najljepšu ljetnu haljinu

18.06.2024 u 14:08

Bionic
Reading

Sienna Miller, dobro poznata po istaknutom modnom stilu i odličnom poigravanju s boho komadima. Za poseban susret s kraljem Charlesom Sienna je blistala u prekrasnoj ljubičastoj haljini s puf rukavima, modelom koji bi lako mogao konkurirati za jednu od najljepših haljina ovog ljeta

Sienna Miller izgledala je besprijekorno elegantno i tako chic u lila haljini s uzorkom na susretu s kraljem Charlesom. Taj njezin modni izbor predstavlja odličnu stilsku inspiraciju kada su u pitanju haljine cvjetnih uzoraka i romantične haljine koje itekako mogu biti chic, a ne pretjerano sladunjave.

Manekenka i glumica koja zasluženo nosi titulu kraljice boho stila u centru je pažnje nakon lansiranja nove ljetne kolekcije Sienna Miller X M&S. Neki ključni predmeti iz te dugo očekivane kolekcije rasprodani su u nekoliko minuta, a modne zaljubljenice jedva su dočekale oponašati Siennin prepoznatljivi boho stil. Stoga ne čudi da je Sienna imala baš pravu haljinu kada je u pitanju bio susret s kraljem Charlesom u prestižnoj palači St James.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Sienna je snimljena ako stoji pored rock legende Sir Roda Stewarta i njegove supruge Penny Lancaster, kao i samog kralja Charlesa i nogometaša Davida Beckhama na dodjeli nagrada King's Foundation. Inače, bivši nogometaš David Beckham 1. lipnja 2024. proglašen najnovijim slavnim ambasadorom The King's Foundation.

Tom prigodom Sienna je pokazala kako besprijekorno uskladiti trendove boja i krojeva ove sezone te je zablistala u prekrasnoj lila haljini s voluminoznim, puf rukavima midi duljine. Stajling je upotpunila suptilnim nude salonkama koje su savršeno zaokružile ovaj izgled.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Sienna je svoju dugu plavu kosu jednostavno raspustila, a njezina šminka bila tipično nenaglašena, s ružičastom bazom i jarkim crvenim ružem.

Inače, ljetne haljine s uzorkom i midi rukavima, pripijenim krojem u struku i suknjom koja lagano klizi u trendu su iz godine u godinu, a ova silueta u vintage stilu nikad ne izlazi iz mode. Naglašena ramena na Sienninoj haljini dala su poseban pečat izgledu – a, istina, ništa manje ne bismo ni očekivali od modne ikone kao što je ona. Pastelne nijanse poput lila boje također su siguran izbor za ljetne dane, nudeći elegantan i bezvremenski sezonski izgled - bilo da se odlučite za limun žutu, puder plavu, svježu zelenu ili romantičnu lila, uspjeh je zagarantiran.

  • +11
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...