PODIŽU STAJLINGE

Pristupačne cijene i retro šarma: Ove efektne naušnice zaludile su modne ovisnice

28.05.2024 u 11:50

Bionic
Reading

Za brojne ljubiteljice mode detalj zlatnih naušnica predstavlja savršen dodatak stajlinzima, što su između ostalog potvrdile i svjetske trendseterica poput Sienne Miller i Belle Hadid

Nedugo prije pojavljivanja na crvenom tepihu u Cannesu, Miller (42) je uočena na ulicama Londona u stajlingu začinjenom efektnim, zlatnim naušnicama brenda Missoma, a nije im uspjela odoljeti ni američka 'it' djevojka Bella Hadid.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / BB/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Spomenute naušnice s potpisom londonskog brenda stižu u dva stila, Ripple i Hera, a oba su se uspjela rasprodati, što dodatno govori o njihovoj popularnosti na modnoj sceni.

Neodoljivi retro šarm glavna je karakteristika ovih naušnica, a svojim zlatnim sjajem daruju dozu glamura svakoj odjevnoj kombinaciji.

Na ulicama Los Angelesa, slavna Bella Hadid (27) isfurala ih je nekoliko puta - u sportskom izdanju postignutom crnom rastezljivom trakom za glavu i balonerom od brušene kože, a nekoliko dana ranije uz traperice i T-shirt s printom.

Osim slavnih dama ove naušnice izrađene od recikliranog zlata osvojile su i mnoštvo modnih influencerica s Instagrama, a u prodaji se nalaze po cijeni nešto manjoj od 170 eura.

Londonski brend Missoma ove sezone veliku pozornost posvetio je glomaznim naušnicama vintage izgleda, a svojim prijedlozima nakita s godinama je postao miljenikom slavnih dama - od vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle do Barbie s kinoplatna, glumice Margot Robbie.

Inače, riječ je o brendu koji je još 2008. osnovala Marisa Hordern u Londonu.

'Missoma nije rođena preko noći. Nisam imala nikakvog iskustva u izradi nakita. Sve je to nekako došlo u hodu. Počela sam s mamom raditi nakit na kuhinjskom stolu dok sam pokušavala pronaći posao nakon studija povijesti na Sveučilištu Oxford. A i zato što nisam mogla pronaći pristupačan nakit koji bih i sama nosila. Mogućnost su tad bili stvarno vrhunski komadi koji su bili jako skupi ili 'jednokratni' nakit koji bi odmah potamnio', otkrila je u ranijem intervjuu Hordern.

sve osim nogometa

Učitavanje...