sienna miller

Je li haljina kraljice boho chica bila ipak malo previše za prestižno vjenčanje?

29.05.2024 u 13:14

Bionic
Reading

Vjenčanje u Italiji bio je itekako dobar povod za dotjerivanje, a kraljica boho chica taj je zadatak ozbiljno shvatila. Sienna Miller je u svilenoj slip haljini izgledala senzacionalno, no jedan detalj modni kritičari neće joj tako lako oprostiti

Kad zazvone svadbena zvona za zvijezde i članove kraljevske obitelji, hod do oltara pretvara se u modnu pistu najljepših vjenčanih stajlinga. Ali nije samo slavna mladenka ta koja svojom haljinom privlači pozornost. Gošće na takvom vjenčanju također obično izgledaju jednostavno čarobno.

To je potvrdila i Sienna Miller svojim stajlingom koji je odabrala za vjenčanje milijardera Davida Wintera i Georgije Irwin. Vjenčanje koje se održalo u uvijek romantičnoj Italiji okupilo je veliki broj uzvanika.

  • +11
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U slavljeničkom raspoloženju i s Bloody Mary koktelom u ruci, Sienna Miller izgledala senzacionalno. Odjevena u žutu svilenu haljinu s dubokim V-izrezom i tankim naramenicama, glumica je 'uhvaćena' u trenutku kada se ukrcavala na brod kojim su uzvanici bili prebačeni na otok La Certosa u blizini Venecije.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Sienna je ženstveni i vrlo senzualnu haljinu kombinirala sa zlatnom ogrlicom, zlatnom narukvicom i ružičastom clutch torbicom. Šareni stil zaokružila je jarkocrvenim usnama i servirala look o kojem će se još dugo pričati.

Iako je Sienna, koja je prije četiri mjeseca rodila svoje drugo dijete i sada se na velika vrata vratila na modnu scenu s nizom nezaboravnih stajlinga, u svilenoj slip haljini izgledala senzacionalno, modnim kritičarima za oko je zapeo jedan detalj. Naime, Sienna je haljinu nosila bez grudnjaka, što je tanki materijal jasno ocrtavao pa su se mnogi zapitali je li svilena haljine kraljice boho chica ipak bila malo previše za vjenčanje. Kako god, moramo priznati da je Sienna izgledala senzacionalno.

  • +28
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...