EFEKTNO I ELEGANTNO

Haljina koju obožava: Izabel Kovačić crnu je kreaciju s domaćim potpisom nosila u nekoliko prigoda

13.06.2022 u 12:22

Bionic
Reading

Svojim je modnim odabirima poduzetnica Izabel Kovačić mnogima prava inspiracija i uzor, a crnom kreacijom koju je nosila na vjenčanju kolegice Dine Dragije poslala je posebnu poruku. Haljina je to koju je nosila u već nekoliko prilika i u svakoj izgledala - senzacionalno

Da nije pobornik brze mode i čestog mijenjanja trendova, Izabel Kovačić jasno daje do znanja i vlastitim brendom Lunilou, u čijoj ponudi bebe, djeca, ali i odrasli mogu pronaći vječne komade nosive bilo kad.

Istom logikom Izabel se očito vodi i privatno jer smo je na vjenčanju Dine Dragije i Tina Jedvaja protekli vikend vidjeli u haljini koju je nosila već nekoliko puta.

Riječ je o crnoj kreaciji domaćeg dizajnera Igora Djuge, trenutno jako traženog među mladim djevojkama. Njegove kreacije u isto su vrijeme elegantne i seksepilne pa im rijetko koja poznata dama uspijeva odoljeti.

Dugačka crna haljina od svile s prorezom, koja je u gornjem dijelu ukrašena perjem, na lijepoj je Izabel izgledala kao salivena, a ovoga puta poduzetnica ju je odlučila kombinirati s cipelama koje su podijelile modni svijet. Obula je glomazne Versaceove platforme u nježnoj boji.

Za prošlu priliku uparila ju je pak s jednostavnim bež salonkama i torbicom Bottega Veneta te se ukrasila jednostavnom dijamantnom ogrlicom.

Prvi put odjenula ju je prošlo ljeto, kada domaće trendseterice još nisu toliko ludovale za perjem u svojim stajlinzima, a potom i za proslavu 2022. sa suprugom Mateom Kovačićem u Londonu.