POPUT PRINCEZE

Haljina Michelle Obame zatekla i samog predsjednika

03.08.2016 u 11:34

  • +3

Michelle Obama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Elegantan stil odijevanja prve dame Amerike Michelle Obama gotovo je uvijek bez pogreške, a haljina koju je odabrala za službenu večeru oduševila je i njenog supruga pa nije odolio javno pokazati koliko mu se sviđa

U balskoj bijeloj haljini Michelle Obama pojavila se ispred Bijele kuće kako bi dočekala premijera Singapura Lee Hsien Loonga i njegovu suprugu, a styling se toliko svidio Baracku Obami da je pred svima dignuo palac u znak odobravanja.

Zalizane kose i bez upečatljivog make-upa, Michelle je dopustila da elegantna bijela haljina potpuno bude u prvom planu. Dodala je skupocjeni nakit i poput princeze graciozno dočekala goste.

Haljina bez naramenica s nabranim donjim dijelom klasičnog je princeza kroja, a s potpisom je njujorške modne kuće Brandon Maxwell. Ovaj mladi brend postoji tek od prošle godine, a poznato je da prva dama rado bira američke dizajnere za važna događanja kako bi promovirala domaću modnu scenu. Brandon Maxwell je pak rekao za WWD kako je izuzetno počašćen što je dizajnirao haljinu za Michelle Obamu: 'Ona je utjelovljenje žene kakve me inspiriraju dok dizajniram, a sigurno je i uzor ženama diljem svijeta.'

Počevši od crveno-crne haljine Narcisa Rodrigueza koju je nosila u povijesnoj izbornoj noći u kojoj je njezin suprug 2008. osvojio prvi mandat, Michelle je od prvog dana njegovala jedinstven stil, modernu i bezvremensku eleganciju, a i s ovom bijelom haljinom držala se dobrog starog modnog pravila kako je manje uvijek više.