MODNI FAVORIT

Haljina s potpisom pristupačnog modnog brenda osvojila skandinavske princeze

28.08.2019 u 14:20

Bionic
Reading

Kraj ljetnoga odmora sa suprugom princom Frederikom i četvero djece, danska princeza Mary označila je dvama kraljevskim angažmanima u Kopenhagenu

Poput brojnih dama s kraljevskih dvora, ni danska princeza Mary ne može odoljeti cjenovno pristupačnim komadima i modnoj reciklaži.

U povodu obavljanja dva kraljevska angažmana u Kopenhagenu, danska princeza rodom iz Australije i ovoga je puta odabrala već viđenu lepršavu haljinu boje breske s cvjetnim uzorkom. Spomenuta kreacija dijelom je takozvane Conscious kolekcije s potpisom popularnog švedskog brenda H&M, a stvorena je od organske svile i recikliranih materijala.

  • +2
Danska princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Birger Storm/Aller/MEGA

Laskav model haljine s detaljem sitnih gumba na području dekoltea danska princeza Mary kompletirala je salonkama u špic i tote torbom boje nude, a posljednji put imala ju je priliku nositi u svibnju u sklopu modnoga summita u Kopenhagenu.

Osim danske princeze Mary spomenuta haljina s potpisom popularnog high street brenda osvojila je i švedsku princezu Victoriu koja se u njoj imala priliku ugledati dva puta ove godine.