McDONALD'SOVA KOLEKCIJA

Haljine od kojih ćete ogladnjeti

09.11.2015 u 15:43

  • +10

Haljine od Mcdonalds ambalaže

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na Miami Beach Funksion Fashion Weeku prikazana je neobična kolekcija, u potpunosti napravljena od McDonald'sove ambalaže

Kolekcija se sastoji od 20 haljina dizajniranih i sastavljenih od prepoznatljive ambalaže ovog fast food lanca. Studenti mode s Miami International University of Art&Designa koristili su kutije za pržene krumpiriće i hamburgere, papirnate šalice za kavu i ostale prepoznatljive omote kako bi stvorili jedinstvene kreacije. Rezultat je bio krajnje impresivan.

Haljine, suknje, topići, ponča, pa čak i trendi resice, našli su se na pisti, a za sve te kreacije bilo je potrebno nekoliko tjedana priprema, ali i 4.600 papirnatih omota za hamburgere, 1.770 kutija za krumpiriće, 11.000 slamki, 600 papirnatih vrećica, 500 kutija za hamburgere, 200 čaša za sokove, 500 plastičnih kutija za kečap i 100 čaša za McFlurry.

Kao i u pravoj couture kolekciji, i u ovoj se našla vjenčanica za koju je iskorišteno više od 900 bijelih omota, ali i 60 njih u žutoj boji, od kojih je bio napravljen buket cvijeća.

A kako izgledaju haljine od kojih ćete ogladnjeti, pogledajte u našoj fotogaleriji!