PROVOKATIVNE I SEKSI

Haljine stvorene za privlačenje pogleda

25.01.2016 u 10:50

  • +24

Versace

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica haljina stvorenih za privlačenje pozornosti Donatella Versace nije razočarala ni ovaj put prikazavši na pariškom tjednu visoke mode kreacije koje su držali samo konopci ukrašeni kristalima Swarovski i silikonskim ljepilom

U provokativnoj narančastoj haljinici iz nove kolekcije, koja nije puno toga ostavljala mašti, a u kakvoj se na modnoj pisti prošetala manekenka Joans Smalls, reviju je iz prvog reda, u društvu dizajnera Alexandera Wanga, pratila pjevačica Rita Ora.

Reviju su nosila najzvučnija imena iz modnog svijeta: Lara Stone, Natasha Poly, Rosie Huntington-Whiteley, Raquel Zimmerman, Irina Shayk i Gigi Hadid. U kolekciji nazvanoj 'Athletic Couture' isticale su se haljine s ergonomskim linijama koje su pratile obline manekenki te trake i konopci ukrašeni kristalima koji su držali kreacije na okupu, a naglašavali su njihov sportski duh.

'Mislila sam na žene u trenucima u kojima su najviše dinamične i fokusirane, žene koje tjeraju same sebe do krajnjih granica', otkrila je Donatella Versace otkud joj inspiracija za novu haute couture kolekciju.