SVI IH ŽELE

Hit-čizme osvojile domaće i strane modne ovisnice

13.11.2015 u 14:21

  • +7

Predmet žudnje - Isabel Marant čizme

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U novoj liniji obuće francuske dizajnerice Isabel Marant našle su se čizme koje su, sudeći prema slavnim djevojkama, postale neizostavan, 'it' komad sezone

Izrađene od crne i antilop kože, gležnjače Arnie dizajnerice Isabel Marant pokosile su modni svijet. Nakon modela tenisica sa skrivenom petom ove francuske dizajnerice, čiji su dizajn brojni pokušali kopirati, ona je uspjela stvoriti novi par obuće kojem se prognozira i više nego svijetla budućnost.

Osim što ih krase dvije vrste kože, prava posebnost ovih gležnjača leži u srebrnim gumbićima nalik onima koje možete pronaći na vojničkim odorama. Oni ističu military dizajnersku ideju, a dodatno su naglašeni dekorativnim trakama i debelom petom.

Priliku da ih pokažu svijetu najviše su iskoristile Victorijine anđelice poput Lily Aldridge, pa sve do novih Victorijinih snaga Kendall Jenner i nizozemskog modela Romee Strijd. Dok su se one odlučile za kombinaciju it gležnjača s uskim trapericama visokog struka, Lily Aldridge je svoj par popularnih čizmi odlučila kombinirati s minihaljinom vječnog mornarskog uzorka.

Floating around

A photo posted by @romeestrijd on

Ni domaće dame nisu mogle odoljeti ovim military gležnjačama. Za potrebe nastajanja editorijala domaćeg brenda LuLu Couture, Anita Dujić predstavila je ženstvene dizajnerske haljine u kombinaciji s njima. Osim Victorijinih anđelica, naša modna blogerica i manekenka dokazala je da su prilagodljive gotovo svakoj odjevnoj kombinaciji.

Priliku da profura par gležnjača Arnie iskoristila je i vlasnica Nicolas Concept Storea Tajana Lisičar, a kombinirala ih je uz trendi kaput i uske crne traperice.