STILSKI POGODAK

Hit-haljina koja laska ženskoj figuri

17.10.2015 u 10:49

Bionic
Reading

Holivudski par Joshua Jackson i Diane Kruger, gdje god se pojavi, osvaja svojom modnom usklađenošću. Za šetnju New Yorkom nisu skrivali svoju ljubav prema kariranom uzorku i odjeći u znaku modre boje, a Jacksonova odabranica nosila je hit košulja-haljinu, u kojoj se viđa sve više trendseterica

Joshua Jackson svojoj je boljoj polovici modno parirao klasičnim komadima poput karirane košulje, ispranog jeansa i tenisica Adidas Superstar. Karirani uzorak našao se i na Dianeinoj košulja-haljini, a svoj odabir ona je upotpunila udobnom bomber jaknom i popularnim gležnjačama.

Košulja-haljina strelovito se penje na listi it jesenskih komada. Njena posebnost najviše leži u zanimljivom dizajnu koji čine rukavi svezani u predjelu trbuha. Na taj način ona laska svakoj ženskoj figuri i prilagođava se svakom modnom odabiru.

Prepoznali su to i usvojili brojni dizajneri te su u svoje kolekcije uvrstili vlastita izdanja ovog it komada.Haljine s dodatnim parom rukava koji se vežu na predjelu struka u svojim je kolekcijama prezentiralo nekoliko modnih brendova, poput londonskog Josepha, Thakoon Additiona Yohjija Yamamota i među celebrityjima sve popularnijeg brenda Reformation. Diane Kruger se odlučila za plavu kariranu haljinu brenda Thakoon Addition, a sličnu kreaciju u sivo-bež varijanti brenda Ulla Johnson nedavno je profurala njezina glumačka kolegica Kate Bosworth

Ove hit-haljine, osim u kariranoj, stižu i u vunenoj varijanti bez rukava. U jednoj takvoj, s potpisom londonskog brenda Joseph, nedavno je viđena novopečena trudnica Chrissy Teigen. Zbog iznimne privlačnosti koju uživa ovaj it komad ne sumnjamo da ćete ga i sami poželjeti imati u svom ormaru.


Chrissy Teigen u Josephovoj haljini

Kate Bosworth u haljini brenda Ulla Johnson

Thakoon Addition - haljina


Yohji Yamamoto - haljina