TRENDI PILOTKINJE

Hit jakna iz koje se slavne dame ne skidaju

31.12.2015 u 16:07

  • +20

Slavne dame u hit jakni

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Model koji nije silazio s modnih lista proteklih sezona definitivno je bomber jakna, a postala je ultimativan odjevni komad što ga ne prestaju nositi ni slavne trendseterice

Riječ je o modelu jakne koja je bila namijenjena pilotima, a svoje najsvjetlije modne trenutke doživjela je osamdesetih godina. U današnja vremena bomber jakna postala je dio brojnih modnih kolekcija svjetski poznatih brendova i lanaca trgovina uličnom modom.

Ovaj it odjevni komad prepoznale su i brojne slavne djevojke, često ga noseći prilikom javnih pojavljivanja. Iako tipična bomber jakna dolazi u maslinastoj i crnoj varijanti s narančastom podstavom, današnje modele krasi raznolikost materijala, tekstura i stilova. Ipak, svima je zajednička jedna stvar, a to je kameleonska vještina prilagođavanja gotovo svakom stilu.

Neovisno o tome preferirate li casual, elegantan ili profinjen ženstveni stil, bomber jakna će se sjajno uklopiti u svaki styling

U dnevnom izdanju bomber jakna će zablistati u kombinaciji s običnim trapericama, majicom i tenisicama, a u onom večernjem odlično će izgledati uz visoke potpetice, haljinu ili suknju.

Iako nam prijeti jaka i oštra zima, u kojoj bomber jakna i nije baš najprikladniji odjevni komad, njena modna vladavina zasigurno će se nastaviti s prvim toplim danima u novoj godini.