NOVA MODNA IKONA

Holivudske dame trebale bi učiti od ove ljepotice

03.08.2016 u 08:43

  • +3

Stil Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Boravak u New Yorku, osim promoviranja najnovijeg filmskog spektakla 'Suicide Squad', australska ljepotica Margot Robbie iskoristila je kako bi zablistala u mnoštvu zanimljivih stajlinga

Australska glumačka senzacija koja je veću pozornost javnosti doživjela ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta' u ponovnom je fokusu javnosti zahvaljujući ulozi zle akcijske junakinje Harley Quinn u filmu 'Suicide Squad' nastalom prema stripovskom predlošku.

Dobivenu pozornost Margot itekako koristi u sklopu svjetske promocije novog kinohita, a nešto duži boravak u New Yorku ova prelijepa Australka označila je mnoštvom stajlinga vrijednih pozornosti i titule nove modne ikone u Hollywoodu. Nakon što se na druženju s obožavateljima filma u kanadskom Torontu pojavila u, za crveni tepih, neobičnoj kombinaciji sastavljenoj od boho bluze i uskih traperica, dotaknuvši njujorško tlo, dan za danom isporučivala je mnoštvo zanimljivih stajlinga.

Kada se ne nalazi u izazovnim toaletama, Margot pokazuje vjernost opuštenom stilu koji u ljetnim mjesecima gradi oko komada kao što su lepršave haljine izražajnog printa ili padajući ogrtači nalik kimonu ukrašeni vezenim detaljima.

Iako je se tijekom njujorškog boravka često moglo ugledati u kombinacijama potpomognutim jedinstvenim suknjama i haljinama, ovaj modni niz uspješno je razbila kombinacijom crvenih hlača visokog struka s utaknutom prugastom bluzom brenda Serafina.

Za razliku od brojnih filmskih kolegica, Margot svoj osobni stil ne veže isključivo za jedan brend. Njujoršku modnu avanturu tako je označila u haljinama s potpisima Gucci, Elie Saab i Louis Vuitton – komadima koji pažljivo slijede njezinu neopterećenu modnu politiku.

Pažljivo osmišljenim stajlinzima predstavljenim u Velikoj Jabuci, Margot je pridružila i prikladne frizure poput nemarne punđe, valovitih pramenova ili frizure polupletenica.

Have a nice week ??

Fotografiju objavljuje Margot Robbie Lovers (@mrobbielovers)

Iako od samih početaka ozbiljnije glumačke karijere Margot plijeni pozornost modnim odabirima, za njezinu modnu evoluciju najzaslužnija ja Kate Young. Ova stilistica koja stoji iza mnoštva svečanih izdanja glumica poput Dakote Johnson, Sienne Miller, Michelle Williams i Natalie Portman, stilu Margot Robbie pružila je značajan pomak.

Osim Margot Robbie, Kate Young zaslužna je i za modni preokret Selene Gomez od tinejdžerske zvijezde do moćne ambasadorice brenda Louis Vuitton. Ova talentirana stilistica nekoć je obavljala dužnost asistentice ozloglašene Anne Wintour, a može se pohvaliti i oksfordskom diplomom iz engleskog i povijesti umjetnosti.

#regram from @intothegloss #dressingforthedark #itgafterdark

Fotografiju objavljuje Kate Young (@kateyoung)