GUŽVA I GRABEŽ NA CVJETNOM

Hrvatice se pomamile za Balmainovim krpicama

05.11.2015 u 16:01

Bionic
Reading

Kolekcije nastale u suradnji H&M-a i razvikanih dizajnerskih imena uvijek su predmet želja brojnih fashionistica kojima nije problem stajati satima u redu i laktariti se ne bi li se prve dočepale krpica s potpisom po popularnim cijenama

Da su H&M-ove dizajnerske kolaboracije uvijek hit među kupcima, dokaz je i najnovija. Kolekcija koju je glavni Balmainov dizajner Olivier Rousteing kreirao za popularni švedski modni lanac razgrabljena je odmah nakon otvaranja dućana, a H&M-ova online trgovina u Velikoj Britaniji srušila se jutros zbog velikog interesa kupaca.

U Hrvatskoj se H&M-ova odjeća s Balmainovim potpisom mogla kupiti isključivo u njihovom dućanu na Cvjetnom trgu, i to od četvrtka, 5. studenog. Stotine Zagrepčanki i Zagrepčana stajale su već u ranim jutarnjim satima ispred dućana koji je vrata otvorio u devet sati, a tada je nastao prizor kakav inače viđamo na televiziji kad krenu famozne rasprodaje Black Friday u SAD-u.

Ispred H&M-ovog dućana jutros je bilo guranja, laktarenja, a padali su i rekordi u trčanju na kraćim dionicama što je vidljivo iz videa objavljenog na facebook-stranci Centra Cvjetni.

Čini se da je ljubav Hrvatica prema dizajnerskim krpicama golema, a to su dokazale i brojne poznate i one manje poznate žene koje su večer ranije uživale u ekskluzivnom pre-shoppingu, no ni ondje nije nedostajalo guranja i laktarenja.

Jesensko jutro Balmain na Cvjetnom trgu u Zagrebu

Ništa bolje nije bilo ni u Francuskoj, gdje su modno osviještene žene u niskom startu pohrlile u dućan čim su se otvorila vrata.