marija vučković

Hrvatska ministrica oduševila lookom: Ovaj stil nosit će se cijelu jesen

31.08.2024 u 10:51

Bionic
Reading

Sako tzv. pinstripes uzorka bit će veliki hit i ove jeseni, a to dobra zna i ministrica okoliša Marija Vučković koja je u njemu plijenila poglede

Na sedmom festivalu pršuta u Drnišu Marija Vučković, ministrica zaštite okoliša i zelene tranzicije, pojavila se u prugastom kompletu koji je plijenio poglede.

Vučković je pokazala dobro poznavanje mode jer je upravo chic prugasti uzorak bio veliki hit prošlog proljeća, a prema svemu sudeći to će biti i nadolazeće jeseni.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Hit pinstripes uzorak

To su nam jasno dale do znanja trendseterice na nedavno održanom Tjednu mode u Kopenhagenu, koje su ovakve predimenzionirane prugaste sakoe učinile zvijezdama street style kombinacija.

Oduvijek povezivan s politikom i novcem, tzv. pinstripes uzorak u žensku modu ušuljao se onoga trenutka kada su žene zasjele na rukovodeće pozicije i funkcije s visokom odgovornošću, a u vremenima kada modnom scenom uvjerljivo dominiraju trendovi iz 90-ih i s početka milenija, već nekoliko sezona itekako je poželjan.

BRIE LARSON

Holivudska plavuša plijenila seksepilom u hit uzorku iz 90-ih

Pogledaj galeriju

Nedavno ga je nosila i američka glumica Brie Larson na modnoj reviji brenda Max Mara u Veneciji, a nije mu odoljela ni španjolska kraljica Letizia.

Marija Vučković u laskavom izdanju

Osim što vješto izdužuje liniju, iznimno je laskav za siluetu te se lako kombinira na svaku obuću u pripadajućoj crnoj boji.

Posebno dobro izgleda nošen s remenom, kao što ga je stilizirala hrvatska ministrica, koja je u čvor svezala povez oko struka. Ispod sakoa odjenula je crnu majicu te sve upotpunila bež torbicom i srebrnim naušnicama.