BAŠ JE MAŠTOVIT

Hugh Jackman zna kako začiniti seksualni život

25.07.2013 u 18:29

Bionic
Reading

Atraktivni glumac Hugh Jackman priznao je kako je oružje koje je nosio snimajući 'Wolverinea' nosio i u krevet kako bi začinio stvari sa svojom suprugom Deborrom Lee Furness

Njegov lik sinonim je za muževnost i snagu, a Hugh je to iskoristio na pravi način, u spavaćoj sobi. U jednom intervjuu 44-godišnji Hugh otkrio je taj zanimljiv detalj. I njegova supruga je za The Sun komentirala tu fazu u njihovom životu.

Naime, na pitanje kako je bilo živjeti s Hughom dok je snimao film, ponudila je zanimljiv odgovor.


'Bilo je grozno. Stalno je hodao s tim kandžama. Rekla bih mu, daj stavi ih u upotrebu, promiješaj salatu', otkrila je 57-godišnja Deborra, s kojom je Jackman već 17 godina u braku.

Glumac je progovorio i o utjecaju koji je Deborra imala na razvoj njegove karijere.

'Bio bih četvrtina čovjeka da nije nje', priznao je. Par se upoznao na australskoj televiziji, u showu Correlli u kojem je Deborra glumila zatvorskog psihologa. Vjenčali su se 1996. godine. Nakon dva pobačaja koje njegova supruga imala, par se odlučio na posvojenje i sada imaju sina Oscara i kćer Avu.

Hugh Jackman je upravo ulogu Wolverinea definirao kao vjerojatno najjaču ulogu koju je ikada igrao, a očito mu je utjecala i na privatni život.