ŽENA SA STAVOM I STILOM

I u 65. zadivljuje fantastičnom figurom i ljepotom

14.06.2016 u 15:27

  • +4

Jane Seymour

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Britanska glumica Jane Seymour bila je među slavnim uzvanicama na otvorenju 56. televizijskog festivala u Monte Carlu, a u tri odlične kombinacije pokazala je da i sa 65 godina može očitati modne lekcije mnogo mlađim kolegicama

Nama najpoznatija kao 'Žena vrač' u nekadašnjoj hit-seriji, britanska glumica pozirala je u Monte Carlu sa širokim osmijehom i u tri lijepe kreacije, a uz raspuštenu dugu kosu i odličnu liniju rijetko tko bi rekao da je napunila 65 godina.

Osim što su mudro odabrane kreacije istaknule najbolje na njoj, Jane je pokazala da prati trendove i zna ih prilagoditi svojim godinama. Svaka od tri haljine idealna je za otmjeni festival na kojem je bila i sama princeza Charlene.

Dok su crvena i crna haljina bile užeg kroja te su, uz pripadajuće štikle, istaknule lijepu liniju slavne glumice, plavo-bijela kombinacija bila je više razigrana. Lepršava haljina kao da je tražila ležernije poziranje, a Jane je to prihvatila pa se nekoliko puta zavrtjela poput djevojčice.

Ready for the #RedCarpet

Fotografiju objavljuje The Official Jane Seymour (@janeseymour)


Očito je ta pozitivna energija koju osim Jane, primjerice, ima i slavna Hellen Mirren zaslužna za mladolik izgled, a da ne spominjemo kako ni jedna ne popušta pritiscima da i u zrelijoj životnoj dobi još uvijek treba izgledati kao da im je trideset pa se prepustiti raznim estetskim zahvatima i tretmanima. A poznato je da su mnoge holivudske glumice, nakon godina i godina raznih zahvata, svoja lijepa lica i tijela znale dovesti do neprepoznatljivosti i kasnije žaliti jer povratka više nema. Sasvim svjesna da je izgled važan za njezinu profesiju, Jane je uvijek redovno vježbala i zdravo se hranila. Osim što je posvećena pilatesu i gyrotonicsu, kaže da se uvijek trudi puno hodati i to što bržim tempom kako bi podigla otkucaje srca i usput odradila kardiovježbu.


Kako se sama našalila na svoj račun u jednom intervjuu za 'Express', Jane je simpatično rekla kako se ne može odlučiti je li u ovoj životnoj dobi, a glumačkoj profesiji, u kategoriji veterana ili iz doba dinosaura.

'Ne želim raditi nikakve estetske zahvate ili koristiti filere, želim starjeti dostojanstveno', rekla je tada majka četvero djece koja je i bračnu sreću potražila čak četiri puta.

Što se brige o zdravlju i ljepoti tiče, njezin je glavni moto umjerenost. 'Probala sam botoks, ali nije mi se svidjelo. Vidjelo se na mome licu, a sigurno su mogli vidjeti i drugi. Također, ne volim kada se jasno vidi da je netko povećao usne', rekla je 65-godišnja glumica i pokazala na svoje bore oko očiju dok se smijala te dodala da ih previše voli kako bi s njima nešto učinila.