STILSKI POGODAK

I u šetnji gradom izgleda kao zvijezda modne kampanje

11.05.2016 u 09:40

Bionic
Reading

Kate Bosworth, jedna od najbolje odjevenih glumica na svijetu, osim na crvenom tepihu, briljira i po pitanju urbane mode. U šetnji kanadskim Montrealom još je jednom prezentirala svoj istančan modni ukus nabacivši sjajnu ljetnu kombinaciju

Ništa tako dobro ne priziva ljeto kao odjevni komadi u bijeloj boji. Ovu činjenicu zna i glumica Kate Bosworth koja u šetnji kanadskim Montrealom nije mogla izgledati spremnije za nadolazeću ljetnu sezonu.

Izgled koji priziva vruće ljetne dane postigla je zahvaljujući bijelom topu otvorenih ramena s dodatkom tankih naramenica i jednako bijelim traper šorcom nedovršenih poruba.  Najnovija kombinacija u nizu ove platinaste plavuše pokazala se još jednim stilskim pogotkom koji je dodatno začinjen bogatim buketom suncokreta.

Festivalska boho vibra kombinacije naglašena je i odabirom trendi gležnjača u ljetnoj verziji.

Da su trendovski ljetni komadi majice otvorenih ramena i bezvremenski šorc, ona itekako zna, a može vam poslužiti kao odlična inspiracija u kreiranju ljetnog izgleda u boho festivalskoj maniri.

Bosworth je nedavno svojom pojavom zabljesnula na ovogodišnjem izdanju Met Gale, a trenutačno je u Montrealu u kojem snima novu sezonu serije 'The Art of More'. Riječ je o dramskoj seriji u kojoj glumi i holivudski teškaš Dennis Quaid.