RIHANNA

Ikona stila najavila povratak jednih od najomraženijih tenisica na modnoj sceni

25.07.2024 u 11:32

  • +4

Rihanna

Izvor: Profimedia/promo / Autor: ROKA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA/Promo

Bionic
Reading

Kad god bi određena silueta obuće izazvala podijeljene reakcije na modnoj sceni, lako je predvidjeti da će postati dio Rihannine kolekcije u ormaru

U svijetu slavnih modna ikona s Barbadosa i najbogatija žena u modnoj industriji pokazala se najvećom obožavateljicom 'ružne' obuće, a na ulicama New Yorka ovih je dana najavila povratak jednog od najkontroverznijih modela tenisica s potpisom Puma.

Lansirane 1999. godine, tenisice Mostro obilježile su modu nultih godina, a u studenom prošle godine njihov povratak već je najavio Rihannin partner i otac njezinih sinova, reper A$AP Rocky.

U vremenima kada na street style sceni uvjerljivo dominiraju retro modeli tenisica predvođeni adidasovim uspješnicama, bilo je za očekivati da će Puma u nekom trenutku pokušati oživiti svoj kultni model Mostro.

Odabir modne ikone s Barbadosa činio je model srebrne boje, s prepoznatljivim 'prištavim' potplatom crvene boje, a koji je dio modne suradnje brenda Puma i Ottolingera, cool berlinskog brenda predvođenog djevojkama iz Švicarske - Cosimom Gradient i Christom Bösch.

S novom verzijom tenisica Mostro, Rihanna je začinila kombinaciju kargo hlača maskirnog uzorka i plave majice nalik dresu, dok je cjelokupan look podigla mnoštvom nakita i praktičnom torbom tote s monogram printom brenda Gucci.

Povratak Puminih tenisica Creeper

Od kraja prošle godine, Rihanna je ustrajna u lansiranju novih verzija tenisica Creeper koje s polica nestaju brzinom svjetlosti.

Na modnoj sceni premijerno predstavljene 2015. godine, i tada tri baršunaste verzije, tenisice Creeper brenda Puma iz modne suradnje s Rihannom postale su ogroman hit preko noći. Inspiraciju za njih modna ikona s Barbadosa pronašla je u legendarnom Puminom modelu Suede pa tenisice Creeper zapravo izgledaju poput povišenog modela Suede zahvaljući debelom, rebrastom potplatu od gume.