JESENSKI ADUT

Inspirirane hit modelom: Na Zarine police stigle su cipele koje odišu luksuzom

29.08.2024 u 10:10

  • +4

Lakirane cipele iz Zare

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Vladavini komada u tamnim nijansama crvene svjedočit ćemo i ovogodišnje sezone jesen/zima, a najbolji dokaz za to su jesenski noviteti koji posljednih dana stižu na police omiljenih brendova

Tamnocrvena boja, bordo, a posebice istaknuta na dodacima i obući, protekle godine uspjela je u potpunosti zavladati modnom scenom.

Gotovo da ne postoji fashionistica koja proteklih mjeseci u svoj omrar nije pospremila bar jedan bordo komad koji prirodno odiše luksuzom.

Kada govorimo o obući, bordo slingback cipele s potpisom brenda Miu Miu pokazale su se najvećim hitom na street style sceni, pritom dobivši mnoštvo pristupačnih verzija zahvaljujući poznatim lancima trgovina uličnom modom.

Dokaz njihove poželjnosti je i visoko treće mjesto na listi najpopularnijih modnih komada u posljednjem kvartalu 2023. godine, prema istraživanju Lysta, a njihovom slavom odlučio se okoristiti i talijanski Gucci.

Velikoj popularnosti bordo trenda svjedočit ćemo i ovogodišnje sezone jesen/zima, a najbolji dokaz za to su komadi predvođeni cipelama koji iz tjedna u tjedan stižu na police omiljenih brendova.

Bordo model cipela sa Zarinih polica

Španjolska Zara tako je ovih dana u svoju ponudu uvrstila novi neodoljivi adut bordo boje, koji dizajnom nimalo ne odskače od hit modela s potpisom modne kuće Miu Miu.

Ipak, umjesto minijaturne pete kitten koja krasi original, Zarin prijedlog stiže s tankom potpeticom od 10 centimetara i znatno pristupačnijom cijenom od 36 eura.