FASHION GURU

Iskreno, svaki put kada vidim Gruicu, pomislim da sam već vidio njezinu odjeću na nekome

  • 08.05.2023 u 15:16

  • Bionic
    Reading

    Splitska glumica voli pokazati istrenirano tijelo, a trendovske uske haljine s 'cut out' dijelovima idealne su za to

    Kada sam vidio slike iz Splita, u prvi mah sam zbog modnog izričaja pomislio da je to gospon Tatarinov, ali ne, to je splitski doktor. Osim toga, Tatarinov ima bolju boju kose, za moj ukus barem. No ostavimo se frajera i pogledajmo ljepšu stranu eventa.

    Iskreno, kada vidim Gruicu, svaki put pomislim da sam već vidio njezinu odjeću na nekome, a mislim da uglavnom Dragovićka fura takve stvari.

    Ne znam tko tu koga kopira, nije ni bitno, ali Anino stalno pokazivanje rebara idealno je za to da u intermezzu između dva pića na društvenom događaju možeš prebrojiti jesu li sva na mjestu i koliko ih ima, da nije slučajno izvadila koje, ipak joj je muž doktor.

    • +10
    Otvoren novi odjel Poliklinike Uglešić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    Njezina smeđa haljina dobro je pasala uz doktora i vidim da su pazili da sve to bude stilski usklađeno. Tako je i bilo, a ona je pokazala vitko tijelo, bijele sandale i bujnu kosu sa svijetlim pramićima na vrhu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.