MODNE IGRICE

Isti styling: za jednu uspješan, a za drugu na rubu gafa

14.08.2015 u 10:30

Bionic
Reading

Haljine brenda Cushnie Et Ochs iza kojeg stoje dvije talentirane dizajnerice, Carly Cushnie i Michelle Ochs, obožavaju holivudske ljepotice. U identičnim haljinama, samo u različitim bojama, u manje od tjedan dana pojavile su se glumice Taraji P. Henson i Jamie Alexander

Zgodna 44-godišnja glumica Taraji P. Henson, zvijezda hit serije 'Empire', na predstavljanju jesenske ponude FOX-a pozornost je plijenila crnom Cushnie Et Ochs haljinom kojom je dominirao opasno dubok dekolte.

No da su dizajnerice kreirajući ovu zgodnu haljinu imale u vidu nešto posve drugo, dokazala je glumica Jamie Alexander ('Thor') koja se pojavila u bijeloj verziji iste haljine i identičnim srebrnim minimalističkim srebrnim štiklama Stuart Weitzmann

Sofisticirana silueta haljine naglašena je peplum detaljima, midi dužinom i pravokutnim dekolteom koji je kod atraktivne Taraji otkrivao više od planiranoga i prijetio modnim gafom na crvenom tepihu, dok je Jamie bila oličenje elegancije.

Talentirane dizajnercie koje stoje iza brenda Cushnie Et Ochs nove su holivduske miljenice, a njihove kreacije nose brojne slavne dame Malin Akerman, Ivanka Trump, Emily Ratajkowski, Sara Jennifer Lopez, Selena Gomez, Rosie Huntington-Whiteley, ali i prva dama Amerike Michelle Obama. Skoro da nema važnijeg događaja na kojem neka od uzvanica ne nosi njihove ženstvene, elegantne, a opet jako seksi kreacije.

Manekenke Emily Ratajkowski i Sara Sampaiona zabavi slavnog magazina Sports Illustrateda početkom godine našle su se u pomalo nezgodnoj situaciji jer su na isti party došle u identičnim haljinama tog popularnog brenda.


Taraji P. Henson


Jamie Alexander