LIJEPA WAGSICA

Izabel Kovačić zablistala na slavljeničkoj večeri u čast Vatrenih

17.07.2018 u 14:28

Bionic
Reading

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca i igrača Real Madrida, Matea Kovačića, pomno se dotjerala za večeru u čast nogometne reprezentacije upriličenu u poznatom zagrebačkom restoranu

Odmah nakon što je završilo veselje na središnjem zagrebačkom trgu, umorni, ali ponosni reprezentativci su požurili presvući se i dotjerati za završni dio dočeka. U društvu svojih djevojaka uputili su se u poznati zagrebački restoran u podsljemenskoj zoni te se slavlje nastavilo do dugo u noć.

  • +28
Slavlje u Okrugljaku Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Atraktivna Izabel Kovačić, koju španjolski mediji prate u stopu, odlučila se za zavodljivu kombinaciju topa golih ramena i pripijenu suknju s velikim rasporkom.

  • +36
Najbolje fotografije dočeka Vatrenih Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Seksi ljetni stajling zaokružila je efektnim zlatnim sandalama na petu s remenčićima, a prepoznatljive je bujne valove ovoga puta zamijenila pomno ispeglanom kosom.

  • +54
Vatreni na Trgu bana Jelačića Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Osim lijepe Izabel, mnogi su se okretali za suprugom Ivana Rakitića, atraktivnom Španjolkom Raquel Mauri koja je u Zagreb stigla u društvu sestre Irene i njezina supruga Alberta Marqueza Lopeza.

Rakitić, koji je vrlo aktivan na društvenim mrežama, objavio je kasnije fotografiju iz restorana te pokazao što im je osoblje pripremilo.

Osim Kovačića i Rakitića, do kasno u noć slavili su ostali srebrni reprezentativci, među kojima Šime Vrsaljko sa suprugom Mateom, golman Danijel Subašić s dugogodišnjom djevojkom Antonijom Bozzom, Dominik Livaković s djevojkom Helenom i dr.