STAJLIŠ TRUDNICA

Izgleda odlično: Nakon duge stanke trudna Kate Middleton konačno u javnosti

11.10.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Nakon četrdesetodnevne pauze, koju je uzela zbog jakih trudničkih mučnina, Kate Middleton je konačno bolje te je odlučila izaći pred kamere. Lijepa trudnica izgleda odlično, a trbuščić jedva da joj se nazire

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja, koji se obilježava 10. rujna, kraljevska obitelj je u Buckinghamskoj palači ugostila britanske stručnjake posvećene osvještavanju, educiranju i liječenju mentalnog zdravlja. Ovaj je dan bio iznimno važan za Kate Middleton jer je godinama aktivna u širenju svijesti o važnosti mentalnog zdravlja, stoga odsutnost nije bila opcija za lijepu trudnicu.

Prošlo je ukupno četrdeset dana otkako se vojvotkinja od Cambridgea zadnji put pojavila u javnosti - 30. kolovoza je zadnji put viđena tijekom posjeta memorijalnom spomeniku princeze Diane u povodu 20. godišnjice stradanja britanske princeze, kada je nosila romantičnu zelenu haljinu cvjetnog uzorka modne kuće Pradanude štikle londonskog brenda L.K. Bennett.

  • +14
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na prijemu gostiju u Buckinghamskoj palači Kate je zablistala u njoj najdražem izdanju - čipkastoj haljini retro kroja. Romantične midi haljine lijepa vojvotkinja često i rado nosi, zbog čega je s godinama prikupila zavidnu brojku onih koje krase njezin kraljevski ormar.

Pregnant and Stylish! 💙 We are loving #KateMiddleton's pregnancy style 👌 . . . #WeddingDigest #WeddingDigestNaija

Objavu dijeli Foremost Wedding Page 💍❤️ (@weddingdigestnaija)

Ovog puta odabrala je nebeskoplavu čipkastu haljinu brenda Temperley London, koja je otkrila jedva vidljiv trudnički trbuščić elegantne vojvotkinje koja s princem Williamom očekuje njihovo treće dijete.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Luksuznu haljinu od 5.550 kuna Kate je uskladila s klasičnim crnim štiklama Gianvita Rossija, koje se slažu s crnom mašnom na haljini, a stajling je začinila decentnim naušnicama s potpisom Kiki McDonough.

  • +14
Trudnička izdanja Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia