BRBLJAONICA S NEVENOM

Izgradite sjajan odnos s psom

17.06.2015 u 11:09

Bionic
Reading

Neven Kovačević je instruktor za obuku pasa koji je sudjelovao na projektima rada terapeutskih pasa s djecom s posebnim potrebama te je u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja Indigo organizirao radionicu 'Brbljaonica s Nevenom'

'Brbljaonica s Nevenom' je radionica koja će kroz razgovor i praktični dio sve polaznike upoznati s potrebama pasa, kako komunicirati s psom te kako generalno poboljšati odnos s psom.

Brbljaonica s Nevenom' održat će se 27. lipnja s početkom u 10 sati. Prijave za radionicu možete poslati elektronskom poštom s naslovom 'Brbljaonica s Nevenom' na ovu adresu (prijave.indigo@gmail.com), na koju također možete poslati bilo kakva pitanja koja imate. Kotizacija iznosi 100 kuna.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, broj telefona/mobitela, povratnu mail adresu (ako nije ista kao ona s koje se šalje). Po primitku prijave dobit ćete povratni mail s podacima za uplatu. Prijava postaje važeća po uplati.


Preporučljivo je prijaviti se s psima jer je najlakše učiti, uvidjeti problem i ispraviti grešku direktno gledajući vodiča u interakciji s psom, no kotizacija za pohađanje s psom je skuplja (200 kuna), a i broj polaznika s psima je ograničen na 20. Vodič psa na seminaru mora biti punoljetna osoba ili maloljetna osoba u pratnji roditelja.

U slučaju velikog interesa moguće je da će Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i Neven Kovačević organizirati još jedno predavanje u nedjelju 28. lipnja.