MODNA IKONA

Izvrsna u plavom: Kate Middleton postavlja trendove

10.04.2014 u 09:40

Bionic
Reading

Kraljevski plava boja čest je izbor Kate Middleton. Smatra se da je ona velikim dijelom zaslužna za to što je već nekoliko sezona ta boja 'in'. Kate ju je odabrala i za službeni posjet Novom Zelandu

Prvi put Kate Middleton u denver plavoj zablistala je na svojim zarukama, kada je nosila britanski brend Issa. Sutradan su s polica dućana nestale sve takve haljine, baš kao da je bilo od presudne važnosti nositi baš tu haljinu.

Dan nakon vjenčanja prošle godine u travnju, Kate je također nosila plavo, i to haljinu iz Zare, za kojom je također zavladala pomama. Sada su se već mnogi uznemirili, jer je postalo jasno da se mlada vojvotkinja od Cambridgea neće libiti nositi kreacije iz lanaca ulične mode, unatoč tome što je za dizajnericu vjenčanice izabrala Sarah Burton iz modne kuće Alexander McQueen.

Da je Alexanderu McQueenu i dalje vjerna, govori njen izbor na prvom službenom putovanju; nosila je plavi kaput koji kao da je šiven samo za nju.

Marketinški stručnjaci proučavaju 'fenomen Kate', a trgovci zadovoljno trljaju ruke, jer sve što ona izabere postane trend preko noći.