FASHION GURU:

Jacques Houdek - poput Batmana - ima novi zaštitni znak

15.10.2014 u 15:32

Bionic
Reading

Članovi žirija novog TV showa The Voice pokazali su se u punom sjaju, a naš modni kritičar primijetio je da Jacques Houdek, barem za sada, šiša Indiru što se tiče odjeće. Novi će show, po svemu sudeći, i vizualno biti zanimljiv

Indira će nas, očekuje Guru, sigurno počastiti s nekoliko nezaboravnih kreacija, a svojim novim, revolucionarnim izdanjem iznenađuje i Houdek.


'Napokon će krenuti neki normalan show na televiziji, jer ovo do sada bilo je doslovno negledljivo. Iskreno, srpske televizije su puno bolje odradile iste zabavne formate nego što ih mi radimo i nije mi jasno zašto. Nadam se da će se 'The Voice' pokazati u svom punom sjaju, kao što su to već učinili neki članovi žirija.

Jacques Houdek, kao naš najveći pjevač, stao je ponovno u obranu dobrog glasa i kao pravi Batman namjerava dijeliti pravdu među kandidatima. On je tu svoju snagu pokazao već prvog dana. Nisam siguran je li mu plašt novi zaštitni znak ili misli, kao i Bandić, da spašava Hrvatsku, a u njegovom slučaju on samo želi da nam svima bude ugodno uhu.

Indira je također članica žirija, a siguran sam da će nam podariti nekoliko nezaboravnih kreacija, makar je za sada Jacques šiša što se tiče odjeće. Ne mislim u metraži, već u revolucionarnom izdanju za njega.