NEPREPOZNATLJIVA

Jadranka Sloković iznenadila novim imidžem

06.06.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Naša najpoznatija odvjetnica Jadranka Sloković na čitanju optužnice u ponovljenom suđenju bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu i ostalima zbog afere Fimi media pojavila se s novim imidžom, kosom skupljenom u rep i skrivena iza predimenzioniranih reflektirajućih sunčanih naočala

Uspješna odvjetnica iznenadila je ovaj put novim lookom. Umjesto raspuštene kose s blagim valovima, skupila ju je u nisko svezan rep dok je neizbježne velike tamne sunčane naočale zamijenila trendovskim predimenzioniranim avijatičarskim modelom s reflektirajućim staklima.

No Sloković je u ostatku stylinga ipak ostala vjerna svom prepoznatljivom modnom izričaju pa je složila elegantno-poslovni outfit u crno-bijelim tonovima.

Strogo crno odijelo i bijelu košulju ovoga je puta začinila ženstvenom crnom mašnom svezanom ispod kragne. Trendovske crne mašne na košuljama i bluzama u modu je prošle sezone vratio kreativni direktor Guccija Alessandro Michele, a ovaj ženstven detalj bit će in još neko vrijeme jer se nalazi u kolekcijama brojnih dizajnera te krasi i najnoviju Guccijevu kolekciju Cruise 2016.


Uvijek dotjerana i s nepogrešivim osjećajem za modu, odvjetnica Sloković iznova dokazuje s kolikom lakoćom svoj osobni stil prilagođava različitim prigodama, svejedno radi li se o poslovnim obavezama na sudu, šetnji subotnjom zagrebačkom špicom ili poziranju na crvenom tepihu na premijeri kazališne predstave. Jako dobro zna što joj pristaje, a svoje monokromatske elegantne stylinge na večernjim događanjima najčešće 'podiže' beauty klasikom - crvenim ružem i upadljivim dizajnerskim clutch torbicama - dok tijekom dana nosi velike upadljive torbe strožih linija i klasične aktovke.