POVRATAK NA STARO

Jadranka Sloković zna što joj najbolje pristaje

08.06.2016 u 13:17

Jadranka Sloković

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic

Bionic
Reading

Nakon što se na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu na zagrebačkom sudu pojavila u za nju nesvakidašnjem izdanju, sa zalizanom kosom skupljenom u rep, odvjetnica Jadranka Sloković vratila se starom, isprobanom looku, raspuštenoj, blago valovitoj kosi

Naša najpoznatija odvjetnica ima pune ruke posla s poznatim klijentima; nakon što se početkom tjedna na zagrebačkom sudu pojavila na čitanju optužnice na ponovljenom suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu zbog slučaja Fimi media, srijedu provodi u Osijeku gdje je pred sud morao izići još jedan njezin poznati klijent, Zdravko Mamić.

I dok je početkom tjedna pozornost plijenila za nju neobičnim imidžom, zalizanom kosom stegnutom u rep, u Osijeku se pojavila u novom/starom izdanju. Uvijek vjerna strogim, ali elegantnim monokromatskim kombinacijama, Sloković se vratila staroj frizuri, osvježenoj novom žućkastijom nijansom, a uz raspuštenu kosu s blagim valovima i razdjeljkom sa strane i ovoga puta nosila je predimenzionirane avijatičarske sunčane naočale s reflektirajućim staklima u zlatnoj nijansi.

Elegantni look odvjetnica je zaokružila plavom torbom s metalnim lancem na kojoj se isticao monogram luksuzne pariške modne kuće Louis Vuitton.

Nije tajna da je Sloković, poput većine žena, slaba na torbice, a do sada je pokazala zavidnu kolekciju lijepih dizajnerskih torbica. Čak je i naš modni kritičar Fashion Guru svojedobno primijetio da Sloković 'ponekad, kao i sve žene, voli vidljivo brendirane komade, poput velike Chanel torbe što je tipično za ovo naše područje, 'tko ima, neka se vidi'. No kod nje ipak prevladavaju umjerene linije i neutralne boje, a često je se može vidjeti u monokromatskim kombinacijama te neizostavnim velikim torbama s potpisom Chanela ili Celine'.