MAJKA I PRIJATELJICA

Je li Angelina Jolie majka iz snova?

29.04.2013 u 10:30

Bionic
Reading

Angelina Jolie, osim što je autoritet i majka svojoj djeci, pokazala se kao velika podrška i prijatelj kada je svog 11-godišnjeg sina spojila sa 12-godišnjom djevojkom

Da biti majka nije lako, jako dobro zna slavna Angelina Jolie koja ima troje biološke djece i troje usvojene djece. Sada je u fazi kada se mora nositi s pubertetom, a to podrazumijeva i prve izlaske. Njezin 11-godišnji sin Madox po prvi puta otišao je s djevojkom u kino, i to sve zahvaljujući mami Angelini.

Majka ga je odvezla u kino, a pratili su ga i tjelohranitelji. 'Ona ima 12 godina, dugu crnu kosu i vrlo je draga. Upoznali su se na nekom tulumu i bila je to prva ljubav na prvi pogled. Tada su razmijenili brojeve telefona i od tada su nerazvojni', rekao je izvor.


Brad je bio zaslužan za onaj 'muški dio'. Madoxu je dao savjet kako se treba ponašati prema djevojkama, kako biti kavalir, primjerice kada je riječ o otvaranju vrata i slično. A Angie je, kao svaka brižna majka, potom nazvala roditelje djevojčice kako bi provjerila je li sve bilo u redu.