GLAMUROZNA DIVA

Je li J.Lo ipak malo pretjerala s ovom haljinom?

21.06.2013 u 09:24

  • +7

Jennifer Lopez dobila zvijezdu na stazi slavnih

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

S bujno natapiranom kosom svezanom u punđu te odjevena u raskošnu haljinu, Jennifer Lopez stigla je na Stazu slavnih na kojoj je dobila svoju zvijezdu

43-godišnja glumica Jennifer Lopez nije mogla sakriti oduševljenje time što je i ona napokon dobila svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Odjevena u raskošnu narančasto-bijelu haljinu, slavna J.Lo još jednom je pokazala da je u svakoj prilici prava diva. Glamurozan stajling upotpunila je vrtoglavo visokim crnim štiklama, a mnogima nije mogla promaknuti ni njezina frizura oblikovana u bujnu punđu. Skockana do posljednjeg detalja, J.Lo je izgledala predivno, a dojam je pojačavala voluminozna suknja boje breskve, no mnogi su komentirali da je ipak malo pretjerala u dramatičnosti.


Pjevačica, plesačica i glumica postala je ponosnom vlasnicom 2500. po redu zvijezde na Stazi slavnih, a to što je dobila svoju zvijezdu posebno ju je dirnulo te se držeći govor i rasplakala. No čim se malo smirila J.Lo je na svojoj zvijezdi spremno pozirala fotografima te svima poslala velik poljubac. Glamurozna zvijezda stigla je u društvu dečka Caspera Smarta te svojih blizanaca Emme i Maxa.