OBOŽAVATELJI U SUZAMA

Je li Jelena Rozga pretjerala sa stajlingom?

21.12.2012 u 10:07

Bionic
Reading

Poznata po izazovnim i uskim haljinicama koje odijeva za nastupe, Jelena Rozga u Domu sportova iznenadila je kako publiku tako i modne kritičare opakom crnom opravicom sa zakovicama

Na sinoćnjem koncertu u zagrebačkom Domu sportova bilo je i više nego uzbudljivo. Nastupi izvođača privukli su brojnu publiku, a nastup Jelene Rozge bio je posebno uzbudljiv. Osim Jeleninog seksipilom nabijenog stajlinga, neki obožavatelji na Jeleninom koncertu čak su i zaplakali.

Premda na koncertima Jelena poglede privlači uskim i kratkim opravicama, ovaj put se odlučila za potpuno drugačiji stajling pa je noge prekrila, a otkrila trbuh. Uz uske tajice s trendi zakovicama odjenula je nevjerojatno malu i kratku jaknicu koja joj je otkrivala cijeli trbuh te je sezala jedva ispod grudi.

Ispod jaknice dugih rukava također ukrašene zakovicama i velikim metalnim zatvaračem Jelena je odjenula jednako tako kratak crni topić prekriven zakovicama i pogledima izložila vitak struk i ravan trbuh. Uz nezaobilazno vrtoglave štikle za opaki izgled nabacila je i dugačke plave umetke u kosu, a obožavatelji su joj osim suza i pljeska poklonili i plišanog medvjedića s porukom.