NA PUTU

Je li ovo početak kraja Kim i Kanyea?

19.09.2013 u 11:59

Bionic
Reading

Kim Kardashian i beba pratit će Kanyea Westa na njegovoj američkoj turneji budući da on ne želi biti odvojen od bebe dulje od tri dana

Zvijezda realityja koja je u lipnju rodila njihovo prvo dijete, djevojčicu North West, planira na put povesti i malenu. Mama i beba pratit će Kanyea Westa na njegovoj američkoj turneji sljedećeg mjeseca.


Međutim, prijatelji predviđaju da će joj vrlo brzo dosaditi nomadski način života. 'Nori će se vraćati u hotel, jer je roditelji ne žele  je izlagati puno ljudima i slučajnim strancima. Kim misli da će ona i dijete ostati s Kanyeom tijekom cijele turneje, ali život na cesti će joj brzo dosaditi. Ona je navikla biti u središtu pozornosti pa iako ima bebu, neke se stvari nikada neće promijeniti', piše RadarOnline.com.

Vjerojatno će se Kim pridružiti Kanyeu u većim gradovima poput Los Angelesa, Las Vegasa, Chicaga i New Yorka, jer Kanye ne želi biti daleko od bebe dulje od tri dana.
Slavni reper planira europsku turneju nakon što zaključi američku krajem studenoga, ali Kim nije sigurna da će ići s njim.

'Ako Kanye misli da će ga Kim pratiti po cijelom svijetu, on je zabludi. Ona nije komad prtljage, ni članica njegove pratnje.

Kim će se rado smjestiti u njegovom pariškom stanu, ali ga neće dočekivati kao obožavateljica na kraju svakog njegova nastupa. 'Ona ima svoj život pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti kako će se snaći u novoj fazi odnosa', prenosi MailOnline.