chic komad

Jednako udobne, ali puno ljepše od traperica: Ovo je najbolji model suknje koji možete kupiti

30.05.2024 u 08:08

Bionic
Reading

Nakon zime i vladavine traperica, dolazak proljeća na modnu scenu vraća suknje koje se nose od jutra do mraka. Kao idealna alternativa trapericama u svim varijantama dnevnih kombinacija, chic i udobne suknje posebno dolaze u fokus

Proljetna sezona u garderobe vraća suknje, a 2024. definitivno će biti godina suknji s više stilova nego ikad.

Tako smo vidjeli smo da se pencil suknje vraćaju u prvi plan dok plisirane minice doživljavaju sličan preporod zahvaljujući prikazivanju filma 'Challengers', u kojem Zendaya tumači naslovnu ulogu, te uslijed nadolazećeg teniskog turnira u Wimbledonu.

Ipak, trend suknji koji je posebno pobudio interes zaljubljenica u modu, ali i modnih urednika je najsvestraniji, sofisticiraniji, bezvremenski i antitrend od svih navedenih. Upoznajte skromnu, ali tako chic i elegantnu pamučnu suknju koja se nosi od jutra do mraka.

Naime ormare brojnih trendseterica osvojile su pune suknje stegnute u struku te šireg padajućeg kroja prema rubu, a sežu do gležanja ili padaju sve do poda. Vjerojatno ste ih vidjeli kako dominiraju Instagram feedom dok ih influencerice nose diljem modnih gradova. Razlog? Pamučna tkanina popelin.

Materijal koji često viđamo ljeti, pamučni popelin je prozračan, ali ima više uštirkanu strukturu od standardnog pamuka, što ga čini čvršćim u obliku i stoga upečatljivijim u silueti. Iako je popelin fina i lagana tkanina, gusto tkanje čini ga vrlo izdržljivim i lakim za održavanje.

A to ide u korak s najavljenim modnim trendovima za jesen/zimu 2024., koji jasno pokazuju da će u fokusu biti profinjeniji način odijevanja, što je u konačnici razlog iznenadne popularnosti pamučne popelin suknje. Njezin jednostavan oblik dobro se uklapa u minimalistički stil, a romantični dojam privlači ljubiteljice nostalgije te se sviđa mnogima, bez obzira na različite stilove.

Potražnja za ovim suknjama neumoljivo raste, a redom se rasprodaju modeli s polica H&M-a i Zare, ali i vrhunski modeli luksuznih marki kao što su Bottega Veneta i Ferragamo. U galeriji bacite oko na neke od najboljih pamučnih popelin suknji na tržištu i pokušajte im odoljeti.

  • +12
Trendi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo