IMA I PRAVO

Jennifer Aniston ne odustaje od omiljenih traperica i sandala

29.09.2016 u 12:18

  • +7

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Aniston godinama je vjerna jednostavnom stilu odijevanja, bez prelaženja granice dobrog ukusa ili eksperimentiranja s izazovnim stilovima, a sada je opet pokazala da će bez zadrške više puta nositi iste krpice ako joj se sviđaju i u njima se dobro osjeća

Tijekom šetnje i šopinga u New Yorku sa suprugom Justinom Therouxom 47-godišnja je glumica opet izgledala vrlo elegantno u jednostavnim, ali omiljenim krpicama.

Kako strastveno vježba i brine se o zdravlju, Jennifer se uvijek može uvući u bilo koji model traperica, a ovaj put nosila je popularni boot cut model brenda Mother. Ravni krojevi traperica i udobnost za nju su najvažniji pa je zapravo često viđena u njima bez obzira je li u šopingu ili primjerice putuje.

S tako vitkom linijom s lakoćom je nosila i usku bijelu košulju te naglasila struk Guccijevim remenom. Sama bijela košulja obogatit će svaki stil odijevanja, bilo da je ležeran poput ovoga, svečaniji, bilo poslovan, jer to je vječni komad koji nikada neće izaći iz mode i koji svaka žena treba imati u ormaru.

Jen is now in NYC???? #jenniferaniston #rachelgreen #friendstvshow #newyork #nyc #faniston

Fotografiju objavljuje Queen Jennifer Aniston?? (@queenjenniferaniston_)


Jennifer također zna da će ženska postura uvijek djelovati ljepše ako imamo povišene cipele, a kako je ipak bila u šopingu, slavna je glumica mudro odabrala model s punom petom. Dok smo je godinama viđali u sandalama s punom petom dizajnera Stuarta Weitzmana, ovog ljeta nosila je i model modne kuće Burberry.

Look je zaokružila klasičnom crnom Chanel torbom, sunčanim naočala Tom Ford i ogrlicom dizajnerice Jennifer Meyer.


Iste te sandale odabrala je i za nepogrešiv styling s bijelom košuljom i trapericama, a kako su u takvim krojevima nogavice nešto šire, savršeno padaju preko cipela i skrivaju tajnu elegantnijeg držanja.

Da je Jennifer pronašla savršen balans između trendova i onoga u čemu se dobro osjeća, a sve zajedno spaja na vrlo elegantan način, nedavno je potvrdila i jedna od najpoznatijih manekenki za kupaće kostime Christie Brinkley. Za US magazin rekla je da joj se zbog svega toga od svih holivudskih zvijezda najviše sviđa stil odijevanja Jennifer Aniston.