eteričan look

Jennifer Lopez nikog ne ostavlja ravnodušnim u spoju hit haljine i visokih čizama

09.09.2024 u 11:24

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Sam Santos / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Boho chic stil ostaje omiljena estetika modnog svijeta i s približavanjem jeseni, a koliko dobro izgleda u spoju s modernim čizmama, pokazala je holivudska diva Jennifer Lopez

Jennifer Lopez plijenila je pozornost na zabavi Road to Golden Globes održanoj tijekom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu 2024. u subotu, noseći haljinu prema kojoj nitko ne može ostati ravnodušan.

Poznata kao ljubiteljica boemske estetika, slavna glumica i pjevačica nikoga nije iznenadila kada je svesrdno prigrlila trenutno najpoželjniji trend nošenja komada boho chic stila.

Jennifer Lopez u boho chic haljini

Začetnica ovog trenda je Chemena Kamali, koja je za brend Chloe dizajnirala kolekciju proljeće-ljeto 2024., a sada i jesen-zima 2024.-2025. s naglaskom na haljine lepršave siluete, pastelnih nijansi i romantičnih volana.

  • +2
Chloe - Boho chic haljine jesen-zima 2024.-2025. Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

U njenoj kreaciji sada se pojavila i J.Lo, noseći blijedoružičasti midi model visokog ovratnika, dugih rukava i prozirne tkanine, u kojem je izgledala gotovo eterično.

Stiliziran od strane dvojca Roba Zangardija i Mariel Haenn, koji također računaju Lindsay Lohan, Lily Collins, Heidi Klum i Milu Kunis kao stalne klijentice, Lopezin stajling uravnotežio je romantiku sa strukturiranim elementima.

Eterična haljina u spoju s elegantnim čizmama

Lepršavu haljinu uparila je s bež čizmama preko koljena, također marke Chloé, kojima je looku dala moderan i elegantan prizvuk, pa sve začinila bijelom Tyler Ellis clutch torbicom minimalističke estetike, makeup-om u prirodnim tonovima i zlatnim nakitom.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Samo dan ranije, na premijeri filma 'Unstoppable', pojavila se u 'osvetničkom' izdanju kojem je sada već bivšem suprugu Benu Afflecku pokazala što propušta. Jennifer je odabrala haljinu Tamare Ralph koja je namijenjena samouvjerenim ženama svjesnim svog dobro izgleda. Riječ je o srebrnoj haljini koja je inspirirana disko kuglom i koja je s bočnih strana u potpunosti otvorena, otkrivajući pritom golu kožu, ali i dijelić grudi.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević