inspiracija za savršen interijer

Jesenji haul: Must-have komadi koji osvajaju Instagram i TikTok

24.09.2024 u 12:43

Bionic
Reading

Ako pratiš feedove predivno uređenih prostora i inspirativnih dekoracija, sigurno su ti već zapeli za oko ovogodišnji jesenski trendovi – od minimalističkog skandinavskog dizajna do udobnih, cozy materijala koji pozivaju na opuštanje

Pronašli smo pristupačne, a elegantne komade, koji izgledaju poput onih iz high-end kolekcija, uz neizostavan skandinavski pečat ali po bitno pristupačnijim cijenama. Evo nekoliko favorita koji su zavladali društvenim mrežama i zašto su toliko popularni.

Za ljubitelje vintage i prirodnog izgleda, ovalni TV-stalak ili komoda od hrastovine savršeno se uklapa u ovaj stil. Inspiriran skandinavskim klasicima, ima jedinstvena rolo vrata, što ga čini funkcionalnim i ujedno podsjeća na nostalgične dizajne iz prošlosti. Prirodni hrast ove jeseni dominira zbog svoje sposobnosti da unese toplinu u prostore čistih linija.

https://www.instagram.com/p/Coj2AqfLWJx/

Staklena svijetlo plava lampa poput onih s otoka Murana također je veliki hit. Izgleda kao luksuzne minimalističke lampe koje viđamo u dizajnerskim interijerima, ali pristupačnija. Njena jednostavna forma čini ju idealnim detaljem za radni stol ili noćni ormarić, dok prigušeno svjetlo stvara savršenu atmosferu za opuštanje uz knjigu ili film.

Stiina (@silkkiijasisustusta) • Instagram photos and videos

Skulpturalne vaze su već nekoliko sezona u trendu, a ova je savršen primjer zašto. Sa svojom organskom formom i neutralnom bojom, lako se uklapa u različite stilove interijera. Bez obzira stilizirate li sa suhim cvijećem ili svježim granama, ovaj komad zaslužuje svoje mjesto u svakom domu.

https://jysk.hr/kucanstvo/dekoracija/vaze/vaza-benny-s11xd16xv25cm-siva

Praktični i estetski privlačni su mali stolići od fiberstone materijala. Savršeno se kombiniraju uz prirodne tonove i teksture. Ovi stolići idealni su za manje prostore, bilo kao stolić za kavu ili kao stalak za lampe. Njihova neutralna paleta tonova omogućava jednostavno uklapanje u bilo koji prostor.

https://www.instagram.com/p/C9Zw7B-t_l2/

Statement ogledala su nezaobilazan dodatak za svaku sobu. Ova verzija s crnim okvirom unosi dozu industrijske elegancije, a može se postaviti vertikalno ili horizontalno, što ga čini svestranim komadom za hodnike, spavaće sobe ili dnevne boravke. Osim što vizualno povećavaju prostor, ovakva ogledala dodaju i dozu sofisticiranosti, a crni detalji posebno su popularni ove sezone.

https://www.tiktok.com/@jonidahajredini/video/7350965292471733509

Bez obzira tražiš li konkretnije komade namještaja koji će osvježiti tvoj prostor ili samo sitne detalje za cozy kutak, JYSKova ponuda ove jeseni donosi inspiraciju za savršen jesenski interijer.