PROLJETNI MOTIVI

Jeste li se upoznali s najljepšim članovima Nike Air Max obitelji?

12.03.2015 u 10:23

  • +3

Air Max 1 Ultra Moire i Air Max 1 Ultra City kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

S prvim zrakama sunca i vjesnicima proljeća stižu i novi modeli tenisica Nike Air Max - Nike Air Max1 Ultra Moire te ženska kolekcija Nike Air Max Ultra City. Priča o slavnim tenisicama Air Max započela je prije 27 godina, kada je Nikeov dizajner Tinker Hatfield izumio tehnologiju 'Visible Air' - koncept koji je ostao postojan do danas i koji je zauvijek promijenio dizajn tenisica za trčanje te izbrisao granice između sportske i urbane kulture. U gotovo tri desetljeća stvorena je Air Max obitelj koja je sada upotpunjena proljetnim modelimA

Nike 'sportswear' City kolekcija dolazi u šest cvjetnih varijacija modela Nike Air Max 1 Ultra. Kolekcija je inspirirana gradskim stilovima - Londona, Milana, New Yorka, Pariza, Šangaja i Tokija – domovima strastvenih trkača. Šest varijacija dizajna prate tri različita uzorka, a svaki je inspiriran karakterističnim cvijećem i određenim umjetničkim stilom.

Ruže i ljiljani predstavljaju moderni New York i romantični, rokoko stil Pariza. London i Tokio predstavljaju ruže i cvjetovi trešnje u kombinaciji s gotičkim stilom. Za Milano i Šangaj odabrani su ljiljani i cvjetovi šljive u renesansnom stilu.

Nike Air Max 1 Ultra Moire osvježeni model s novim potplatom koristi puno manje materijala što ga čini lakšim. Tenisica je napravljena od sintetičke antilop kože koja je pričvršćena laserski čime se izbjegavaju šavovi te poboljšava fleksibilnost.