TAJNI PLANOVI

Još jedna dobra vijest za Williama i Kate

12.03.2013 u 08:37

Bionic
Reading

Uređenje njihova doma u palači Kensington privodi se kraju, no vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea primili su još jednu dobru vijest: dobili su na raspolaganje i vilu na kraljičinom imanju u Norfolku

Kate Middleton i princ William moći će urediti Anmer Hall, kuću u kraljičinom imanju u Norfolku u kojoj je inače princ Charles provodio vrijeme s Camillom Parker Bowles.


Tamošnje je gradsko vijeće na tajnom zasjedanju odobrilo planove za uređenje raskošne kuće s deset soba, a dopustili su i preusmjeravanje kolnog prilaza imanju te opsežnu sadnju drveća i grmlja koje će kraljevski par štiti od očiju znatiželjnika.

Princ William i njegova trudna supruga vesele se što će vrijeme provoditi u toj kući budući da je okružena velikim kraljičinim imanjem Sandringham što će im dati maksimalnu privatnost. Građevinski planovi uključuju pomicanje glavnih ulaznih vrata imanja pa građani neće moći prilaziti blizu kući. Novi kolnik će se protezati kroz pašnjake do ulaza u kuću koja će imati bazen i teniski teren.

Anmer Hall jedna je od 150 nekretnina u vlasništvu britanske kraljice na njezinom imanju u Norfolku.

Tijekom devedesetih ta je kuća bila iznajmljena Hughu van Cutsemu, bliskom prijatelju princa od Walesa koji se tamo susretao s Camillom. Ali princ William nosi lijepe uspomene s tog mjesta, piše Daily Mail.