SJEDI, PET!

Judita Franković u ovom chic stajlingu izgleda kao da je upravo stigla iz Pariza

08.03.2019 u 21:13

Bionic
Reading

Uvijek dotjerana tip-top, Judita Franković nije nas ni ovog puta razočarala. Lijepa glumica već je nebrojeno puta dokazala da ne zna za pogreške kada je moda u pitanju i zasigurno se ubraja u one žene koje i od najobičnijih odjevnih komada uspiju učiniti čudo i izgledati kao da su upravo sišle s modne piste Pariškog tjedna mode

Na otvorenju izložbe fotografija 'Žene, ženama' povodom Dana žena u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar okupile su se brojne poznate Hrvatice, koje su svojim portretima odaslale snažne poruke ženama. Među brojnim poznatim imenima, nama je za oko zapela glumica Judita Franković koja je još jednom dokazala da zaslužuje ubrajati se u Hrvatice s najviše stila.

Crvenokosa glumica, koju hrvatsko gledateljstvo najviše pamti po ulozi u filmu 'Sonja i bik', plijenila je pažnju u jednostavnom, a opet vrlo chic izdanju koje nas je podsjetilo na vrlo profinjenu modu s vintage prizvukom koju obožavaju Francuskinje.

Iako ju se na javni događanjima najčešće može vidjeti u elegantnim haljinama s potpisom domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room, Judita je za ovu prigodu odabrala jednostavnu crnu vestu na kopčanje s detaljem mašne i efektnu suknju popularnog midi kroja i bezvremenskog leopard uzorka, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim modnim dodacima - popularnom retro kovčeg-torbicom i sandalama na petu.

POVODOM DANA ŽENA

Pogledajte tko je od poznatih dama bio na otvorenju izložbe 'Žene, ženama'

Pogledaj galeriju

Životinjski print još uvijek suvereno vlada modnom scenom, pa je ova suknja pun pogodak, a lijepa glumica itekako je dobro upućena u nadolazeće trendove, obzirom da su ovakvi vintage topovi i veste na kopčanje trenutno vrlo popularni među trendsetericama.