bezvremenski modeli

Kada je riječ o eleganciji, Kate Middleton nikada ne griješi. Obožava dvobojne sandale, a ovi modeli čak bi i njoj zapeli za oko

29.06.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Sandale u dvije nijanse prave su vladarice elegantnih i chic stajlinga. Teško da se i jedan model tako dobro slaže s haljinama i suknjama, kreirajući vrlo profinjen izgled dnevnih kombinacija. Dvobojne sandale obožava i Kate Middleton čiji su stajlinzi vječna modna inspiracija, a bile su jako drage i princezi Diani, vječnoj modnoj ikoni

Sandale u kombinaciji dvije boje imaju dugu tradiciju među članovima kraljevske obitelji: takav model obožavala je Lady Diana koje je posjedovala nekoliko klasičnih parova u dvije boje, uključujući kombinacije boja popu crne i crvene te crne i kremasto bijele. Vojvotkinja Kate Middleton također voli ove super elegantne cipele.

Tako je nedavno na komemoraciji povodom pete godišnjice tragičnog požara Grenfell Towera u Londonu oduševila još jednom sjajnom odjevnom kombinacijom koje se sastojala od doista izvanrednih modnih komada. Kate, koju mnog smatraju istinskom modnom ikonom za taj događaj je odabrala dva modna klasika. Prvo, tu je bila elegantna bijela haljina retro stila čiji dizajn potpisuje brend Suzannah London. Uz haljinu košulju kombinirala je dvobojne Alessandra Rich štikle i dodala odgovarajući clutch. Doista jednostavna, a izvrsna modna kombinacija vrijedna kopiranja.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Brady/WPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nema sumnje, Kate je kraljica elegantnih stajlinga, a njezina odjeća je uvijek sofisticirana i otmjena odjeća koja je djeluje nametljivo. Tajna vojvotkinjinog dobrog stila krije se u vječnim modnim klasicima koji baš uvijek izgledaju elegantno i odmjereno, bez obzira na trendove i modne sezone.

Jedan od sjajnih primjera bezvremenskih klasika je su dvobojne sandale, a ovaj model suvereno vlada modnom scenom otkako ga je 'izumila' Coco Chanel 1957. godine. Od tada ga nose modne ikone diljem svijeta, uključujući Romy Schneider, Brigitte Bardot, Alexu Chung i druge.

Dvobojne sandale odlično se slažu s klasičnim i elegantnim stajlinzima, a ovisno o modelu, mogu čak dati i prizvuk retro stila. Dolaze u gotovo svim modelima, od klasičnih balerinki i salonki, do vrlo trendi slingback sandala i espadrila. I dok je klasična kombinacija ona od crne i bež boje, tu su i modeli s dodatkom srebrne, plave i crvene boje koji će zapeti za oko onim modno hrabrijima. Nema sumnje, s ovim cipelama nemoguće je pogriješiti, a kada se radi o elegantnim stajlinzima prave kraljice stila je model s jednostrukim ili dvostrukim remenčićem. Za dnevne varijanta balerinke u dvije nijanse teško je zamijeniti bilo kojim drugim modelom.

  • +5
Sandale u kombinaciji dvije boje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije