KRALJEVSKI TRETMAN

Kako će izgledati prvi tjedni sina Kate i Williama

23.07.2013 u 07:03

Bionic
Reading

Njegovo Visočanstvo, beba Kate i Williama imat će svoj prvi javni nastup nakon što Vojvotkinja od Cambridgea napusti bolnicu i stane na isto ono mjesto na kojem je prije 31 godinu stajala princeza Diana

Naime, Kate bi već rano ujutro mogla biti puštena iz bolnice St. Mary, kada se okupe brojni svjetski fotografi i televizijske postaje kako bi zabilježili taj trenutak.

Kada se rodio princ William princeza Diana provela je samo 36 sati u bolnici. Službeno je najavljeno kako će fotografija majke, oca i bebe biti napravljena u idućih nekoliko tjedana te će biti dana medijima za objavu, baš kao što su objavljene fotografije Kate i Williama nakon vjenčanja, a koje je napravio poznati fotograf Mario Testino.


Prvih nekoliko tjedana najvažniji su za povezivanje majke i oca s bebom pa se u tome ni kraljevska beba neće razlikovati, prenosi Telegraph. S vojvotkinjom će prva dva tjedna biti William koji je uzeo slobodno kako bi ovo dragocjeno vrijeme proveo s obitelji.

Prvi tjedni bebe neće biti bitno različiti od onih koje je imao princ William. Naime, princeza Diana nije se htjela previše oslanjati na dadilje, ali prema pisanju Telegrapha, princa je, naime, mogla dojiti samo tri tjedna pa je nakon povratka u Kensingtonsku palaču imala pomoć patronažnih sestara.

Princ William i Kate nadaju se da će se što dulje o bebi moći skrbiti sami, a nakon što se William vrati na posao, Kate će pomoći njezina majka.
Idući veliki dan za bebu je krštenje koje bi se moglo dogoditi nakon što se obitelj vrati s ljetnog odmora. Princ William pak kršten je 45 dana nakon rođenja u Buckinghamskoj palači.