MODNI HIT

Kakvi su topići 'in', a kakvi 'out' ove sezone? Ova tri modela definitivno su hit ljeta

06.07.2021 u 10:14

Bionic
Reading

Vrući ljetni mjeseci tradicionalno su rezervirani za nošenje laganih i otkrivajućih odjevnih komada poput topića, a ove sezone tri specifična modela pokazala su se najpoželjnijima na modnoj sceni

Posljednjih tjedana različiti modeli topića mame s polica trgovina, a koji su zaradili najveću popularnost u aktualnoj sezoni, otkrivaju poznate zaljubljenice u modu s Instagrama. Sudeći po njihovim stajlinzima, ova tri specifična modela sada vode glavnu riječ, a u svojoj popularnosti uspjeli su nadmašiti donedavne favorite.

Koji su topići in, a koji out ovog ljeta?

Out: Topići po uzoru na negliže

In: Topići s fokusom na vratu

Ove sezone neospornim hitom pokazali su se topići koji stavljaju fokus na područje vrata uz pomoć naramenica. Tako se ističu ramena, a poznate modne ovisnice s Instagrama svakodnevno dokazuju koliko idealno pristaju uz komade poput ljetnih suknji, traperica ili kratkih modela hlača. Njihove kratko rezane verzije činit će skladan par uz hlače s visokim strukom, baš kao što je demonstrirala skandinavska street style zvijezda Pernille Teisbaek.

Out: Topići padajućih rukava

In: Topić na jedno rame

Topići asimetričnog kroja, za kakav se nedavno odlučila it djevojka Bella Hadid, ove sezone slove za vrući modni hit. Modne influencerice, kojima pripada i ova slavna američka manekenka, dokazuju koliko je ovaj tip topića svestran i koliko se lako kombinira uz pregršt odjevnih komada.

  • +3
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Out: Kratko rezane majice

In: Topići bez naramenica

Jednim pogledom na aktualne kolekcije brendova i stajlinge poznatih zaljubljenica u modu sasvim je jasno da topići kakvi su vrhunac popularnosti doživjeli početkom milenija danas vode glavnu riječ, a navedeno se posebno odnosi na verzije bez naramenica, točnije one koji izgledaju poput velike marame svezane oko tijela. Isto tako, klasični tuba topići bez naramenica danas su itekako poželjni, a u svojoj popularnosti nadmašili su donedavnog favorita u znaku kratko rezanih majica.