FASHION GURU

Kao da je zavoje s vatom stavila na sebe: Sva sreća da je Jelena zgodna pa može nositi kaj hoće

  • 30.08.2024 u 11:08

  • Bionic
    Reading

    Kreće nova televizijska sezona, pa su televizijske kuće krenule promovirati program. Prvi se odvažio RTL sa svojim jesenskim adutom, a čime drugim nego sapunjarom

    Iskreno se nadam da će biti malo bolje snimljena, a i da će glumci biti bolje odjeveni nego inače pa da to bude barem gledljivo.

    Gledajući po glumačkoj postavi, serija ima nade, a i kada vidim jednu od glavnih glumica - Perčinku, svoju pjevačku kolegicu u bijelom izdanju, odmah ću baciti oko da vidim je li goropadnica ili neka skrušena koja ide u crkvu svaki dan.

    Jelenin stajling nije loš, ali...

    Na promociji serije nosila je široku lanenu košulju na koju ide suknja, pretpostavljam, od istog materijala, nabrana je, pa time i deblja, kao da je zavoje s vatom stavila na sebe. Njezin stajling nije loš, ali nisam baš ni okinuo od zadovoljstva - sva sreća da je ona zgodna, pa može nositi kaj hoće, i da je stavila rinčice. Moram priznati da ove naušnice fakat dolaze do izražaja jer je Jelena dobro pocrnila, toliko da je ni dragi neće prepoznati.

    • +26
    Predstavljanje serije Sjene prošlosti Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.